ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


«Γκρεμίστηκε το παραμύθι» με την ινδική μετάλλαξη: 10 φορές λιγότερο θανατηφόρα και επισήμως - Τα νέα στοιχεία


Οι ηλικιωμένοι κινδυνεύουν πλέον λιγότερο και οι νέοι... καθόλου


Καλό το «παραμύθι» με την μετάλλαξη Δέλτα (ινδική) αλλά δεν έχει δράκο, καθώς τα νέα στοιχεία της βρετανικής κυβέρνησης επιβεβαιώνουν πως η θνητότητα της είναι ελάχιστη.


Συγκεκριμένα η μετάλλαξη Δέλτα, η οποία αφορά πλέον το 99% των θετικών γονιδιακών διαγνώσεων των νέων περιστατικών στην Βρετανία, έχει θνητότητα περίπου 0,2%, δηλαδή... 10 φορές μικρότερη από την από της Βρετανικής που είναι 1,9%.

Πρόκειται για μια μετάλλαξη την οποία χρησιμοποίησαν τις προηγούμενες ημέρες οι «ειδικοί» για να τρομοκρατήσουν τους πολίτες πως... «θα πεθάνουν εάν δεν εμβολιαστούν», παρόλα αυτά τα στοιχεία τους εκθέτουν.


Play Video

Από την πρώτη ημέρα στο pronews.gr είχαμε αναφέρει τα στοιχεία που έδειχναν πως η μετάλλαξη Δέλτα είναι λιγότερο θανατηφόρα από τον αρχικό κορωνοϊό και πλέον επιβεβαιωνόμαστε καθώς στην Βρετανία έχει μολυνθεί ένα σημαντικό μέρος του πληθυσμού (περίπου 230.000 πολίτες) με την ινδική μετάλλαξη και άρα μπορούμε να βγάλουμε πιο σίγουρα συμπεράσματα.

Όπως αναφέρει ο γιατρός Δημήτρης Γάκης σε ανάρτηση του «η θνητότητα στους κάτω των 50 ετών με Ινδική (0,02%) είναι 10 φορές μικρότερη από το σύνολο της Ινδικής μετάλλαξης (0,2%), και 5 φορές μικρότερη από την Βρετανική(0,1%)».

«Η θνητότητα στους κάτω των 50 ετών με Ινδική (0,02%) είναι 10 φορές μικρότερη από το σύνολο της Ινδικής μετάλλαξης (0,2%), και 5 φορές μικρότερη από την Βρετανική(0,1%)».

«Στους άνω των 50 ετών με Ινδική (1,8%) η θνητότητα είναι 9 φορές ψηλότερη από τους κάτω των 50 (0.02%) ενώ η θνητότητα στους >50 με Ινδική (1,8%) είναι 2,6 φορές μικρότερη από τους >50 με Βρετανική (4,8%)».

Ο γιατρός καταλήγει στο συμπέρασμα ότι «οι ηλικιωμένοι κινδυνεύουν λιγότερο από την ινδική μετάλλαξη σε σύγκριση με την βρετανική που κυριαρχούσε και στην Ελλάδα μέχρι πρότινος και αντικαθίσταται προοδευτικά από την ινδική».

Επιπλέον «η θνητότητα αυξάνει στο σύνολο των εμβολιασμένων με δύο δόσεις, στο 0,77%, ενώ η θνητότητα των ανεμβολίαστων με την Δέλτα (ινδική) είναι μόλις 0,14% (δηλαδή 5 φορές μικρότερη)! Παρόμοια ήταν η εικόνα και στο τεχνικό δελτίο της 25ης Ιουνίου, και 5 ης Ιουλίου», προσθέτει ο Δ.Γάκης.

Ο γιατρός Δ.Γάκης τονίζει πως «οι ανεμβολίαστοι, όμως, άνω των 50 ετών με ινδική, έχουν υπερτριπλάσια θνητότητα από τους εμβολιασμένους (ισχυρή ένδειξη)».

Και καταλήγει στο συμπέρασμα πως «το εύρημα αυτό, προς μεγάλη έκπληξη, δεν επιβεβαιώνει, το νεοφυές επιχείρημα, ότι το εμβόλιο ελαττώνει τον κίνδυνο θανάτου σε όλες τις ηλικίες. Από την βρετανική μελέτη φαίνεται όφελος μόνο στους άνω των 50 ετών. Επομένως επιβεβαιώνεται η άποψη μου (και πολλών άλλων) ότι πρώτιστος στόχος πρέπει να είναι οι ηλικιωμένοι και όχι τα παιδιά».


PRONEWS

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget