ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Η Πολιτεία του Ohio με νομοσχέδιο απαγορεύει σε δημόσια σχολεία, Πανεπιστήμια ν΄απαιτούν εμβολιασμό Covid19 για μαθητές, φοιτητές, εκπαιδευτικούς!

Η Πολιτεία του Ohio με νομοσχέδιο απαγορεύει σε δημόσια σχολεία, Πανεπιστήμια ν΄απαιτούν εμβολιασμό Covid19 για μαθητές, φοιτητές, εκπαιδευτικούς!! O Γερουσιαστές του Ohio θεσμοθέτησαν απαγόρευση απαίτησης εμβολίου COVID-19 σε δημόσια σχολεία, πανεπιστήμια!

Τα δημόσια σχολεία και τα πανεπιστήμια του Οχάιο δεν θα μπορούν να απαιτήσουν από τους μαθητές ή τους υπαλλήλους (εκπαιδευτικούς) να εμβολιαστούν κατά του COVID-19 με αλλαγές της τελευταίας στιγμής σε νομοσχέδιο που εστάλη στον Κυβερνήτη Mike DeWine νωρίς την Τρίτη.

Σύμφωνα με τις προτεινόμενες αλλαγές, τα δημόσια σχολεία και τα πανεπιστήμια δεν μπορούσαν να απαιτήσουν εμβόλια που δεν έχουν λάβει πλήρη Έγκριση από την Υπηρεσία της Διαχείρισης Τροφίμων και Φαρμάκων. Αυτό περιλαμβάνει τα τρία εμβόλια COVID-19 που διανέμονται στην Αμερική, τα οποία έχουν εγκριθεί μέσω άδειας χρήσης έκτακτης ανάγκης, η οποία είναι μια διαδικασία που περιλαμβάνει κλινικές δοκιμές.

“Οι γονείς, σε συνεννόηση με τους προσωπικούς τους γιατρούς, έχουν το δικαίωμα να λαμβάνουν αποφάσεις για τα παιδιά τους, ειδικά για εμβολιασμούς που δεν έχουν εγκριθεί πλήρως από το FDA”, δήλωσε ο Sen. Andrew Brenner, R-Powell. “Αυτό αφορά τα προσωπικά δικαιώματα.”

Δεν θα ισχύει για δημόσια νοσοκομεία, όπως το Ιατρικό Κέντρο Wexner του Πανεπιστημίου του Οχάιο ή ιδιωτικά σχολεία και πανεπιστήμια.

«Υπήρχε πολλή αίσθηση ότι απλά δεν θέλετε να αναγκάσετε τα παιδιά να το κάνουν αν οι γονείς τους δεν το θέλουν», δήλωσε ο Πρόεδρος Bob Cupp, R-Lima.

Οι Δημοκράτες αντιτάχθηκαν στις νέες προσθήκες στο House Bill 244, το οποίο διευκολύνει επίσης τα παιδιά στρατιωτικών οικογενειών να εγγραφούν στο σχολείο. Οι τροποποιήσεις και το νομοσχέδιο ψηφίστηκαν σύμφωνα με τα κόμματα στη Γερουσία του Οχάιο, 24-8, και στο Οχάιο, 61-34.

Η ψηφοφορία πραγματοποιήθηκε λίγες ώρες πριν τα δημόσια σχολεία του Σινσινάτι συζήτησαν μια πολιτική που απαιτεί τα μέλη του προσωπικού να εμβολιαστούν πριν από το φθινόπωρο. Το Κρατικό Πανεπιστήμιο του Κλίβελαντ απαιτεί από τους φοιτητές που ζουν σε αίθουσες διαμονής αυτό το φθινόπωρο να έχουν εμβολιαστεί, με εξαιρέσεις για ιατρικούς ή θρησκευτικούς λόγους.

Τα περισσότερα από τα δημόσια πανεπιστήμια του Οχάιο δήλωσαν ότι δεν θα απαιτήσουν το εμβόλιο COVID-19, παρόλο που χρειάζονταν άλλους εμβολιασμούς .

Οι προσθήκες της τελευταίας στιγμής είναι οι τελευταίες σε μια ώθηση ενάντια στις εντολές εμβολίων σε σχολεία και επιχειρήσεις. Το Ohio House πέρασε αλλαγές την περασμένη εβδομάδα που θα απαγόρευαν στους δημόσιους και ιδιωτικούς εργοδότες να απαιτούν το εμβόλιο COVID-19. Αυτό δεν έχει μεταβιβαστεί στη Γερουσία του Οχάιο.dispatchdimpenews.com

KATOXIKA NEA

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget