ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Συνάντηση με τοπικό συμβούλιο Κοινότητας Κάτω Αγίου Ιωάννη ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΤΩ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

Συνάντηση με το τοπικό συμβούλιο Κοινότητας Κάτω Αγίου Ιωάννη πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Γ. Κυριακίδη.Ο Πρόεδρος Σιδέρης Μιχαλόπουλοςκαι τα μέλη του Συμβουλίου Κοινότητας Κάτω Αγίου Ιωάννη αναφέρθηκαν στις προτεραιότητες και τις παρεμβάσεις που θέτουν σε προτεραιότητα.

Ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος αναφέρθηκε στα έργα που αφορούν τη βελτίωση των οδικών υποδομών μέσω του προγράμματος Leader συνολικού προϋπολογισμού 1.114.065, 54, που περιλαμβάνειεργασίες και στην κοινότητα Κάτω Αγίου Ιωάννη.

Επίσης, έκανε αναφορά στα έργα αγροτικής οδοποιίας που υλοποιεί ο Δήμος Κατερίνης στην περιοχή, καθώς και στις παρεμβάσεις που αφορούν το πράσινο και τη βελτίωση της καθημερινότητας.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget