ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Στην κοινότητα Μοσχοχωρίου ο Κώστας Κουκοδήμος


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ

Συνάντηση με τον Πρόεδρο Ευθύμιο Κατσαντώνη και τα μέλη του Συμβουλίου Κοινότητας Μοσχοχωρίου πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος. Στη συνάντηση συμμετείχε επίσης,ο Αντιδήμαρχος Κοινοτήτων Γιώργος Κυριακίδης.Καλωσορίζοντας τον Δήμαρχο, ο πρόεδρος της Κοινότητας κ. Κατσαντώνης αναφέρθηκε στα έργα και τις παρεμβάσεις που έχουν προτεραιότητα για την περιοχή.

Ο Δήμαρχος από την πλευρά του, αναφέρθηκε στις προσπάθειες που γίνονται για τη βελτίωση της καθημερινότητας, καθώς και τις παρεμβάσεις για την εξυπηρέτηση του αγροτικού κόσμου.«Η βελτίωση της πρόσβασης των δημοτών μας στη γεωργική γη, στις καλλιέργειές τους, στις κτηνοτροφικές μονάδες είναι ιδιαίτερα σημαντική και τίθεται σε προτεραιότητα» τόνισε ο Δήμαρχος Κατερίνης, σημειώνοντας ότι: «Σημαντικές παρεμβάσεις σε αγροτικούς δρόμους, οι οποίοι καθημερινά εξυπηρετούν τον αγροτικό πληθυσμό του Δήμου, υλοποιούνται συστηματικά, στο σύνολο του αγροκτήματος του Δήμου Κατερίνης».

Επιπλέον, αναφέρθηκε στο πρόγραμμα αγροτικής οδοποιίας με έργα που αφορούν τη συντήρηση, αποκατάσταση και βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας, στο δρόμο μεταξύ των Τ.Κ. Μοσχοχωρίου – Κ.Μηλιάς και στις εργασίες για την εξασφάλιση της ομαλής λειτουργίας των αρδευτικών δικτύων σε όλες τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες. Επίσης, στην αξιοποίηση του διαθέσιμου υδάτινου δυναμικού, για την οποία μεριμνά ο Δήμος Κατερίνης.

Προς την κατεύθυνση αυτή, να σημειωθεί ότι ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις συνεργείων της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης, για την αποκατάσταση βλαβών στο αρδευτικό δίκτυο της Τ.Κ.Μοσχοχωρίου.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget