ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


«Πιάνει δουλειά» το προσωπικό που θα στελεχώσει το Δημοτικό Κοινωνικό Ιατρείο
Κώστας Κουκοδήμος: Το Δημοτικό Κοινωνικό Ιατρείο έτοιμο να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του σε κάθε συνάνθρωπό μας

«Το Δημοτικό Κοινωνικό Ιατρείο Κατερίνης είναι γεγονός! Καλωσόρισα σήμερα, στη μεγάλη οικογένεια των κοινωνικών υπηρεσιών του δήμου μας, τα στελέχη του.Ένας ιατρός παθολόγος, μια νοσηλεύτρια και μια υπάλληλος διοικητικός, θα εξυπηρετούν συμπολίτες μας, που αντιμετωπίζουν δυσκολίες πρόσβασης στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας.Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου, που έτρεξαν εν μέσω πανδημίας όλες τις διαδικασίες και σε σύντομο χρονικό διάστημα ο Δήμος απέκτησε Κοινωνικό Ιατρείο έτοιμο να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του σε κάθε συνάνθρωπό μας». Αυτό επισήμανε μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος,στη διάρκεια διαδικασίας υπογραφής των συμβάσεων του προσωπικού, που προσελήφθη μέσω ΑΣΕΠ και θα στελεχώσει άμεσα το Δημοτικό Κοινωνικό Ιατρείο.Ειδικότερα, η πρόσληψη γίνεται για την υλοποίηση της Πράξης “Ανάπτυξη πρωτοβάθμιας υγείας με ενίσχυση των τοπικών σταθμών φροντίδας και περίθαλψης στην περιοχή παρέμβασης της Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΣΒΑΑ) της πόλης της Κατερίνης”, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 2014 - 2020» - ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 9Β «ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣΕΝΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ-ΕΚΤ».

Προσωρινά, το Δημοτικό Κοινωνικό Ιατρείο θα παρέχει τις υπηρεσίες του στις εγκαταστάσεις του πρώην Ιατρείου των ΚΑΠΗ, εντός του Δημοτικού Πάρκου.Μόλις αποπερατωθούν οι εργασίες στο διώροφο κτίριο εντός του αύλειου χώρου του πρώην Νοσοκομείου Κατερίνης, το Κοινωνικό Ιατρείο, θα παρέχει μόνιμα στο συγκεκριμένο πλέον χώρο υπηρεσίες φροντίδας υγείας σε ευάλωτες ομάδες πληθυσμού.

Στη διαδικασία υπογραφής των συμβάσεων διάρκειας ενός έτους, με δυνατότητα ανανέωσης για ένα ακόμη χρόνο, που έγινε στην αίθουσα συνεδριάσεων στο Δημαρχείο Κατερίνης το παρών έδωσεο αντιδήμαρχος Σταύρος Χριστοφορίδης,ο οποίος ευχήθηκε«καλή συνεργασία προς όφελος των πολιτών».Παρέστησαν επίσης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Κατερίνης Κώστας Λιακόπουλος, στελέχη καιυπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου.

Τέλος, ο Δήμαρχος ευχήθηκε στα στελέχη του Δημοτικού Κοινωνικού Ιατρείου, να έχουν δύναμη & υγεία, προκειμένου να ανταπεξέλθουν στα καθήκοντα και το υπεύθυνο έργο τους. Παράλληλα, όπως χαρακτηριστικά τόνισε: «Προσωπικά θα είμαι δίπλα σας σε ό,τι χρειαστείτε και το γραφείο μου είναι ανοικτό πάντα για όλους».

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget