ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Δήμος Κατερίνης: ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας στον Κάτω Άγιο Ιωάννη
-Υπεγράφη η σύμβαση με τον ανάδοχο

Παρεμβάσεις βελτίωσης του υφιστάμενου οδικού δικτύου της Τ.Κ. Κάτω Αγίου Ιωάννη στην Δημοτική Ενότητα Κορινού πρόκειται να υλοποιηθούν άμεσα από τον Δήμο Κατερίνης, με στόχο να ικανοποιούνται οι απαραίτητες συνθήκες ασφαλούς κυκλοφορίας οχημάτων και πεζών.
Η υπογραφή της σχετικής σύμβασης του έργου, προϋπολογισμού μελέτης 139.034,70 ευρώ εκτός ΦΠΑ, έγινε σήμερα, παρουσία του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου, από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Ευστάθιο Κεραμιδιώτη και από εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας. Παρέστησαν επίσης, ο Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών Γεώργιος Παλαιοσελίτης και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Οι παρεμβάσεις βελτίωσης θα υλοποιούνται σε τμήματα ασφαλτοστρωμένων οδών τα οποία παρουσιάζουν φθορές, παραμορφώσεις, ρηγματώσεις, καθιζήσεις και τροχοαυλακώσεις, καθώς και σε όλο το μήκος της οδού, όταν παρατηρούνται έντονες φθορές και αποδιοργάνωση του οδοστρώματος.

«Συνεχίζουμε εντατικά το πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων σε όλο το οδικό δίκτυο ευθύνης του Δήμου μας. Η βελτίωση της καθημερινότητας και της οδικής ασφάλειας εξελίσσεται σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχουμε θέσει. Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της πόλης και των κοινοτήτων αλλάζει. Οι δρόμοι μας σταδιακά γίνονται ασφαλείς για όλους» τονίζει σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος.

«Αλλάζουμε την καθημερινότητα της πόλης και των κοινοτήτων μας. Αναβαθμίζουμε το οδικό δίκτυο» σημειώνει από την πλευρά του, ο Αντιδήμαρχος Ευστάθιος Κεραμιδιώτης.

Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας (Π.Α.Α.) 2014-2020, με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget