ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Αντιδημαρχία Τουρισμού Δήμου Κατερίνης Ημερίδα για τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα για επαγγελματίες του τουρισμού
Τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα στις επιχειρήσεις του τουριστικού κλάδου, ήταν το θέμα διαδικτυακής ημερίδας που διοργάνωσε η Αντιδημαρχία Τουρισμού Δήμου Κατερίνης σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας, την Ένωση Ξενοδόχων Παραλίας και την Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Πέλλας, Πιερίας και Ημαθίας.
Η διαδικτυακή ημερίδα στην οποία συμμετείχε μεγάλος αριθμός επαγγελματιών τουρισμού, έγινε με την υποστήριξη του Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας και με κεντρικό ομιλητή τον ιατρό καρδιολόγο Παναγιώτη Ταρενίδη. Κεντρικός στόχος της, όπως δήλωσε η αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου Κατερίνης Μαρία Τερζίδου ήταν η δημιουργία ασφαλών συνθηκών για επισκέπτες και προστασίας των εργαζομένων στον τουρισμό.

Η αντιδημαρχία Τουρισμού, αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στην επικαιροποίηση και την ορθή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων προστασίας από τις επιχειρήσεις του τουρισμού στην περιοχή μας. Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της συνεργασίας της με τους φορείς του τουριστικού κλάδου και αφού προηγήθηκε επικοινωνία με τον Ιατρικό Σύλλογο Πιερίας. Όπως τόνισε η κ. Τερζίδου, η ανταπόκριση καθώς και το ενδιαφέρον που έδειξαν οι συμμετέχοντες επιβεβαιώνει την ανάγκη διοργάνωσης επιπλέον ενημερωτικών διαδικτυακών συναντήσεων, ώστε να τις παρακολουθήσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερος αριθμός επαγγελματιών τουρισμού που δραστηριοποιείται στα όρια του Δήμου Κατερίνης.

«Ο Δήμος Κατερίνης, στηρίζει και υποστηρίζει δράσεις που συμβάλουν στην προσαρμογή των επαγγελματιών τουρισμού στα νέα δεδομένα και σε συνδυασμό με τις παρεμβάσεις που υλοποιεί σε όλο το παραλιακό μέτωπο, εξασφαλίζει ποιοτικές υπηρεσίες προς τους επισκέπτες», δήλωσε ο δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος

Να σημειωθεί πως η αντιδημαρχία Τουρισμού έχει μεριμνήσει για τη χορήγηση βεβαιώσεων παρακολούθησης της ημερίδας στους συμμετέχοντες.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget