ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Έντονη η παρουσία της Δημοτικής Αστυνομίας Κατερίνης στις ακτές, για Ασφαλή Τουρισμό
Στην προσπάθεια εύρυθμης λειτουργίας του παραλιακού μετώπου με σκοπό την τάξη και τη συμβολή στην καλύτερη δυνατή τουριστική εικόνα του Δήμου, η Δημοτική Αστυνομία Κατερίνης, από 24/5/2021, βρίσκεται καθημερινά, πρωί και απόγευμα, στην Παραλία και στην Ολυμπιακή Ακτή.Συγκεκριμένα, την πρώτη εβδομάδα η Δημοτική Αστυνομία πραγματοποίησε συστάσεις στους ιδιοκτήτες καταστημάτων να τηρούν τα μέτρα που προβλέπονται από τον νόμο όσον αφορά την κατάληψη κοινόχρηστων χώρων από τραπεζοκαθίσματα ή από εμπορικά είδη. Επιπλέον, συστάσεις έγιναν και σε επαγγελματίες οδηγούς ώστε να τηρούν το ωράριο λειτουργίας πεζοδρόμων το οποίο προβλέπεται για φορτοεκφορτώσεις.

Από 30/05/2021 υπάρχει πλέον, για πρώτη φορά, τόσο έντονη καθημερινή παρουσία της Δημοτικής Αστυνομίας σε Παραλία και Ολυμπιακή Ακτή, πρωί και απόγευμα, με σκοπό να εξυπηρετούνται πολίτες και τουρίστες που θέλουν να απολαύσουν με ασφάλεια τις διακοπές τους στις ακτές της Κατερίνης.Θα πρέπει δε να σημειωθεί ότι έχουν κοπεί και πρόστιμα ενώ έχει μειωθεί αισθητά η παράνομη κυκλοφορία και στάθμευση.

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΟΥΚΑΝΗΣ: Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ

Σε δηλώσεις του ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, Κώστας Τσιουκάνης, ανέφερε: «Σε μια δύσκολη, λόγω κορωνοϊού, τουριστική περίοδο για την Κατερίνη, η Δημοτική μας Αστυνομία είναι παρούσα για να στηρίξει την εύρυθμη λειτουργία της τουριστικής μας αγοράς και τη διευκόλυνση πολιτών και επισκεπτών στην παραλιακήζώνη.

Με τις οδηγίες του Δημάρχου μας, Κώστα Κουκοδήμου, συμβάλλουμε καθημερινά, πρωί και βράδυ, στην ασφάλεια των επισκεπτών μας και τη στήριξη του τουριστικού προϊόντος της Κατερίνης.

Θα ήθελα όμως να καλέσω πολίτες και τουριστικούς επιχειρηματίες να στηρίξουν όσο γίνεται περισσότερο το έργο της Δημοτικής Αρχής Κατερίνης συνεργαζόμενοι μαζί μας για την ανάδειξη της καλύτερης δυνατής τουριστικής μας εικόνας. Ιδιαίτερα ας προσεχθεί το ζήτημα των παράνομων σταθμεύσεων καθώς και η τήρηση λειτουργίας των πεζοδρόμων, ώστε να διευκολύνονται οι επισκέπτες μας».

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget