ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Παρεμβάσεις επέκτασης δικτύου ύδρευσης και αποχέτευσης στην περιοχή του Σιδ. Σταθμού Κατερίνης
Εργασίες επέκτασης του δικτύου αποχέτευσης και ύδρευσης εκτελούνται από συνεργεία της ΔΕΥΑ Κατερίνης στην περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού.

Οι εργασίες επέκτασης επικεντρώνονται σε δρόμους οι οποίοι συνδέονται με το παράλληλο οδικό δίκτυο της ΠΑΘΕ στο ύψος του Σιδηροδρομικού Σταθμού. Με την ολοκλήρωσή τους, θα δοθεί η δυνατότητα σύνδεσης με τα δίκτυα της ΔΕΥΑΚ σε επιχειρήσεις και κατοικίες, καθώς επιλύεται ένα χρόνιο αίτημα επαγγελματιών και κατοίκων της περιοχής.

Για την πορεία των εργασιών, ενημερώθηκε από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ και υπηρεσιακούς παράγοντες της Επιχείρησης, ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, κατά την αυτοψία που πραγματοποίησε σήμερα το πρωί.

Η επέκταση του δικτυου ύδρευσης και αποχέτευσης της ΔΕΥΑΚ σε περιοχές όπου πλέον έχουν αναπτυχθεί επιχειρηματικές δραστηριότητες και οικιστική ανάπτυξη, αποτελεί προτεραιότητα της ΔΕΥΑΚ, δήλωσε ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος. Ο κ. Κουκοδήμος, σημείωσε ότι πρόκειται για μια παρέμβαση η οποία επιλύει τοπικά ζητήματα ύδρευσης και συμβάλει στην προστασία του περιβάλλοντος.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Επιχείρησης Γιάννης Συμεωνίδης, υπογράμμισε ότι η παρέμβαση χρηματοδοτείται από τη ΔΕΥΑΚμε στόχο τη βελτίωση υποδομών. Ο κ. Συμεωνίδης συμπλήρωσε, ότι σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, οι εργασίες θα έχουν ολοκληρωθεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget