ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ «ΟΛΥΜΠΟΣ»

Προς τα μέλη του συλλόγου Λιτόχωρο 10/06/2021

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Σύμφωνα με το άρθρο 24 Καταστατικού του Φυσιολατρικού Συλλόγου Λιτοχώρου «ΟΛΥΜΠΟΣ» ,προσκαλούνται τα μέλη του συλλόγου στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση που θα γίνει το Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021 και ώρα 18:00 μ.μ. στα γραφεία του Συλλόγου (οδός Β. Ιθακησίου 1, Λιτόχωρο) .

Σε περίπτωση που δεν θα υπάρξει απαρτία, η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση θα συνέλθει πάλι την Κυριακή 27 Ιουνίου 2021 και ώρα 11:00 π.μ. με τα ίδια θέματα, στον ίδιο τόπο, χωρίς νέα πρόσκληση.


ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης.
Απόφαση έγκρισης από την Γ.Σ. της εκπρόθεσμης σύγκλησής της λόγω covid-19.
Επικύρωση των Πρακτικών της προηγούμενης Γενικής Συνέλευσης.
Λογοδοσία του Διοικητικού Συμβουλίου για τα πεπραγμένα του έτους 2020.
Ταμειακός Απολογισμός χρήσεως 2020 και υποβολή για έγκριση του Ισολογισμού και του Προϋπολογισμού Οικονομικού έτους
Έκθεση Εξελεκτικής Επιτροπής.
α) Καθαρισμός και Σήμανση μονοπατιών Βορειοανατολικού Ολύμπου (περιοχή Λιτοχώρου, Δίου, Καρίτσας), βάση του άρθρου 3 παράγραφος 3 (φροντίζει για την χάραξη, σήμανση και συντήρηση μονοπατιών στα Ελληνικά Βουνά) Καταστατικού του συλλόγου.

β) Τοποθέτηση έξι (6) Πινακίδων Υποδοχής (μίας (1) συγκεντρωτικής και πέντε (5) επιμέρους Πινακίδων Υποδοχής, στην αφετηρία ισάριθμων ορειβατικών διαδρομών,στην παραπάνω περιοχή.
Παράταση θητείας του Δ.Σ. από 04/11/2021 έως και τον Ιανουάριο του 2022 βάση του άρθρου 24 και 25 Καταστατικού του συλλόγου. .
Διαγραφή αναπληρωματικού μέλους Δ.Σ., σύμφωνα με το άρθρο 11 παράγραφος β, με απόφαση του αρμόδιου Πειθαρχικού Οργάνου σύμφωνα με την διαδικασία που προβλέπεται στο άρθρο 27 Καταστατικού του συλλόγου.
Έγκριση Εσωτερικών Κανονισμών Αναβάσεων, Εκδρομών και Ορειβατικού Εξοπλισμού.
Έγκριση Πεπραγμένων Διοικητικού Συμβουλίου.
Απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεκτικής Επιτροπής από κάθε ευθύνη.
Συζήτηση επί των Πεπραγμένων – Προτάσεις μελών του συλλόγου.

Σύμφωνα με το άρθρο 24 του Καταστατικού του Συλλόγου, δικαίωμα συμμετοχής στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση έχουν τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη του Συλλόγου

Για τον

Φυσιολατρικό Σύλλογο Λιτοχώρου

«ΟΛΥΜΠΟΣ»

Ο                 Η

Πρόεδρος     Γεν. Γραμματέας

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget