ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Δωρεά εκδόσεων από το Κέντρο Ιστορίας Θεσσαλονίκης στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης
Αποδέκτες της ευγενικής δωρεάς, 80 λευκωμάτων κ.α. σημαντικών εκδόσεων, από το Κέντρο Ιστορίας Θεσσαλονίκης έγιναν ο Δήμος και η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης. Η σημαντική αυτή δωρεά περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, αυτοτελείς εκδόσεις ιστορικών μελετών και πρακτικά επιστημονικών συνεδρίων.Επίσης, την Επιστημονική Επετηρίδα “Θεσσαλονίκη”, στην οποία δημοσιεύονται πρωτότυπες μελέτες για την ιστορία της πόλης, καθώς και τεκμήρια όπως π.χ. κατάλογοι εκθέσεων, τουριστικοί οδηγοί.Τέλος, 14 ιστορικά λευκώματα των αθλητικών σωματείων της Θεσσαλονίκης, απόρροια δεκαετούς ερευνητικής εργασίας του προσωπικού του ιδρύματος.

 


Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και δημόσια, τον ιατρό – καρδιολόγο, Δρ. Παναγιώτη Ταρενίδη (ιδρυτικό πρόεδρο του τμήματος Κατερίνης «Ολύμπιος ΖΕΥΣ» της οργάνωσης ΑΧΕΠΑ-ΕΛΛΑΣ), για την πρωτοβουλία του να φέρει σε επικοινωνία τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης με το Κέντρο Ιστορίας Θεσσαλονίκης.

Επίσης, ευχαριστεί την κα Γεωργία Μιχαήλ - αν. προϊσταμένη του τμήματος Κέντρου Ιστορίας Θεσσαλονίκης για την άμεση αποδοχή του αιτήματος και τη δωρεά.

«Ευχαριστούμε το Κέντρο Ιστορίας Θεσσαλονίκης, για την ευγενική αυτή δωρεά, η οποία συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξη και εμπλουτισμό της βιβλιοθήκης μας. Επίσης, στην επίτευξη του στόχου μας: να παραμείνει η δημοτική βιβλιοθήκη μια διαρκής - δημιουργική πηγή γνώσης ανοικτή σε όλους»επισημαίνει σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος.Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget