ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Σε δύο προκηρύξεις του ΑΣΕΠ οι προσλήψεις για τους μονίμους στο υπουργείο Μετανάστευσης


3Ειδικότερα το ΑΣΕΠ θα εκδώσει τις επόμενες ημέρες εκτός από την προκήρυξη για μόνιμους 254 και ακόμη μία προκήρυξη για 255 προσλήψεις πάλι για τακτικό προσωπικό στο Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου.


Οι ειδικότητες που θα ζητηθούν είναι ΤΕ Διοικητικού Λογιστικού, ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων, ΥΕ Βοηθητικού Προσωπικού δίνοντας την ευκαιρία για διορισμό σε αποφοίτους ακόμη και Γυμνασίου.

Ενδεικτικά οι προσλήψεις θα καλύψουν θέσεις στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης και Προσωρινή Δομή Φιλοξενίας Αιτούντων Άσυλο Σάμου, Λέρου, Κω, Μυτιλήνης, το κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης ;Φυλακίου Ορεστιάδας, το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης και Προσωρινή Δομή Φιλοξενίας Αιτούντων Άσυλο Χίου και το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης και Προσωρινή Δομή Φιλοξενίας Αιτούντων Άσυλο Σάμου.

Η προκήρυξη αναμένεται να βγει μαζί με την πρώτη προκήρυξη που έχει πα΄ρει ήδη το πράσινο φως από το ΑΣΕΠ. Η προκήρυξη θα προβλέπει όλες τις λεπτομέρειες για την υποβολή αιτήσεων και τις προθεσμίεςDIKAIOLOGITIKA NEWS

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget