ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Δήμος Κατερίνης: Συνάντηση με Συμβούλια κοινοτήτων Μοσχοποτάμου – Ελατοχωρίου

Διαδοχικές συναντήσεις με τα τοπικά συμβούλια των Κοινοτήτων Μοσχοποτάμου και Ελατοχωρίου, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος.
Στις συναντήσεις πήραν μέρος επίσης, οι Αντιδήμαρχοι Γ.Κυριακίδης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Θ.Μπαρμπαγεωργόπουλος, Δ.Μορφακίδης, και ο Γ.Γραμματέας του Δήμου Κώστας Λιακόπουλος.

Ο πρόεδρος της Κοινότητας Μοσχοποτάμου Βασίλης Κατσάρας και τα μέλη του Συμβουλίου υποδέχθηκαν τον δήμαρχο στο κοινοτικό κατάστημα και αναφέρθηκαν στα έργα που κρίνονται απαραίτητα, καθώς και στον προγραμματισμό παρεμβάσεων το επόμενο διάστημα.
Ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος από την πλευρά του έκανε αναφορά στις παρεμβάσεις ανάπλασης που έγιναν στην κοινότητα με πλακόστρωση πεζοδρομίων, επίστρωση – επένδυση των χώρων με πέτρα, καθώς και ενίσχυση του δημοτικού φωτισμού στην πλατεία.
Επίσης, αναφέρθηκε στη βελτίωση των συνθηκών άρδευσης στην Τ.Κ. Μοσχοποτάμου.
Ειδικότερα, υλοποιήθηκαν συντηρήσεις στην αγροτική οδοποιία, ενώ αποκαταστάθηκαν αφενός βλάβες στο αρδευτικό δίκτυο και αφετέρου τμήμα αγροτικής οδού, που υπέστη καθίζηση.
Τέλος, έκανε λόγο για τα έργα αγροτικής οδοποιίας, με έμφαση στο έργο που αφορά τη «Βελτίωση μέτρων ασφαλείας σε δημοτικές αρδευτικές υποδομές όλης της Δημοτικής Ενότητας Ελαφίνας» προϋπολογισμού 86.000,00 με Φ.Π.Α., χρηματοδοτείται από το ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ II στις Τοπικές Κοινότητες Αρωνά, Ελάφου, Καταλωνίων, Εξοχής, Λαγοράχης, Μοσχοποτάμου, Π.Κεραμιδίου, Τριλόφου, περιλαμβάνουν την αποκατάσταση των κατεστραμμένων περιφράξεων.
Επίσης, τοποθέτηση νέων περιφράξεων περιμετρικά των υποδομών αποθήκευσης αρδευτικού ύδατος (χωμάτινες δεξαμενές, δεξαμενές από σκυρόδεμα, φράγματα), καθώς και των αρδευτικών αντλιοστασίων ώστε να μην είναι προσβάσιμα και επικίνδυνα σε διερχόμενους πολίτες.


ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙΟΥ
Ο Πρόεδρος του Ελατοχωρίου Νίκος Γκλάρας και τα μέλη του Συμβουλίου συζήτησαν με το Δήμαρχο τα προβλήματα της περιοχής, ενώ έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση στην προώθηση του τουριστικού προϊόντος.
Ο Δήμαρχος από την πλευρά του τόνισε χαρακτηριστικά: «Ξεκίνησε από πέρυσι και παρά τις δυσκολίες, προχωράμε σε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο τουριστικής προβολής για το χειμερινό τουρισμό που θα παρουσιάσουμε σύντομα. Στόχος μας, μόλις επανέλθει η κανονικότητα πλήρως, να προχωρήσουμε σε δράσεις προώθησης του Ελατοχωρίου και όχι μόνο αλλά της ευρύτερης περιοχής. Τα Πιέρια θα είναι στο επίκεντρο της χειμερινής καμπάνιας. Θα περάσουμε σε μια σειρά δράσεων για την ισχυροποίηση του brand name μας με επίκεντρο την Κατερίνη, την Παραλία, την Ολυμπιακή Ακτή, τον Κορινό, το Ελατοχώρι, τον Άγιο Δημήτριο και όσες από τις περιοχές μας παρουσιάζουν τουριστικό ενδιαφέρον».

Επίσης, αναφέρθηκε σε παρεμβάσεις υποδομής, σε έργα αγροτικής οδοποιίας, καθώς και στην ενίσχυση του δημοτικού φωτισμού στην Τ.Κ. Ελατοχωρίου και πιο συγκεκριμένα στην οδό Μ.Αλεξάνδρου που υλοποιήθηκαν σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Ελατοχωρίου & το τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης. Έμφαση δόθηκε και σε παρεμβάσεις, με την ανακατασκευή των παλαιών φωτιστικών και την τοποθέτησή τους στον κεντρικό δρόμο της Κοινότητας.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget