ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Η εταιρεία ΕΦΕΣΣΟΥ αναζητά βοηθό αρτοποιού/αρτεργάτη


Η εταιρεία Εφέσσου, με πολυετή παρουσία στο κλάδο της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής αναζητά υποψήφιους συνεργάτες για τη θέση του βοηθού αρτοποιού/ αρτεργάτη.


Γενική περιγραφή θέσης: Πρωινή εργασία. Συμμετοχή στην παραγωγή προϊόντων ζύμης και αρτοσκευασμάτων σύμφωνα με τις προδιαγραφές της εταιρείας.

Απαραίτητα προσόντα:
Επίδειξη ομαδικού πνεύματος εργασίας
Ικανότητα ανταπόκρισης υπό συνθήκες πίεσης
Υπευθυνότητα
Συνέπεια
Προϋπηρεσία όχι απαραίτητη αλλά θα εκτιμηθεί ως επιπρόσθετο προσόν

Η εταιρία προσφέρει:
Ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών.
Συνεχή Εκπαίδευση
Δυνατότητα επαγγελματικής και προσωπικής εξέλιξης
Νέο και σύγχρονο περιβάλλον εργασίας.

Αποστολή βιογραφικών ηλεκτρονικά υπ’ όψιν τμήματος προσωπικού στο e-mail: efessou@gmail.com ή εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας στο site της εταιρείας https://efessou.gr/thesis-ergasias/Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget