ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Συναντήσεις του δημάρχου Κατερίνης με τα συμβούλια κοινοτήτων Νεοκαισάρειας και Σβορώνου
Διαδοχικές συναντήσεις με τα συμβούλια Κοινοτήτων Νεοκαισάρειας και Σβορώνου είχε ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος.

Στις συναντήσεις πήραν μέρος επίσης, οι Αντιδήμαρχοι Γ. Νταντάμης, Γ.Κυριακίδης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Γ.Συμεωνίδης ο Δημοτικός Σύμβουλος Θ.Μπαρμπαγεωργόπουλος, και ο Γ.Γραμματέας του Δήμου Κώστας Λιακόπουλος.

ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ

Ο Πρόεδρος Γιάννης Τεκτονίδης και τα μέλη του Συμβουλίου Νεοκαισάρειας υποδέχθηκαν τον δήμαρχο, κάνοντας αναφορά στα προβλήματα που απασχολούν την περιοχή.

Ο Δήμαρχος από την πλευρά του, αναφέρθηκε στις εργασίες για την πρόσβαση σε αγροτικές καλλιέργειες, έργα και υποδομές που βελτιώνουν την καθημερινότητα, τον καθαρισμό κοινόχρηστων χώρων, όπως και των χώρων πρασίνου και αναψυχής.


H
ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΒΟΡΩΝΟΥ

Ο Πρόεδρος Χρήστος Κωνσταντινίδης και τα μέλη του Συμβουλίου Σβορώνου αναφέρθηκαν στα σημαντικά έργα που υλοποιήθηκαν στην περιοχή, και στον προγραμματισμό παρεμβάσεων για εργασίες που πρέπει να γίνουν το επόμενο διάστημα.

Ο Δήμαρχος από την πλευρά του αναφέρθηκε στα έργα αγροτικής οδοποιίας, στη συντήρηση του αρδευτικού δικτύου, στον καθαρισμό καναλιών, στα οδικά έργα, καθώς και στην αισθητική και περιβαλλοντική αναβάθμιση του μνημείου του Συνταγματάρχη Σβορώνου.

Επίσης, δρομολογήθηκαν από την τεχνική υπηρεσία και την αντιδημαρχία Κοινοτήτων του Δήμου Κατερίνης, όλες οι παρεμβάσεις που διευκολύνουν την αρδευτική διαδικασία στη Δημοτική Κοινότητα Σβορώνου.

Τέλος, αναφέρθηκε στην ένταξη της κοινότητας στον προγραμματισμό έργων που θα υλοποιηθούν μέσω Leader συνολικού προϋπολογισμού 1.114.065,54., που αφορά τη βελτίωση των υφισταμένων οδικών υποδομών εντός της Δ.Κ. Σβορώνου.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget