ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Ανακοίνωση Κέντρου Διά Βίου Μάθησης Δήμου Δίου-ΟλύμπουΤο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Δίου-Ολύμπου, αναφορικά με την ανταπόκριση των δημοτών στα θερινά προγράμματα εκπαίδευσης, ανακοινώνει ότι οι περισσότερες αιτήσεις αφορούν στο πρόγραμμα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με τίτλο «Διαχείριση εργασιακού άγχους / Εναρμόνιση επαγγελματικής και προσωπικής ζωής», ενώ ακολουθεί το πρόγραμμα «Αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών σε άτυπα περιβάλλοντα μάθησης».

Όσοι ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε στα παραπάνω εκπαιδευτικά προγράμματα, παρακαλείστε να αποστείλετε την αίτηση, που θα βρείτε στο https://www.dion-olympos.gr/kdbm-kalokairi-2021/ (με την επισύναψη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου) στο email library@dion-olympos.gr. Εναλλακτικά μπορείτε να μπορείτε να παραδώσετε τα παραπάνω έγγραφα στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λιτοχώρου.

Τηλέφωνο Βιβλιοθήκης: 2352350127.
Διεύθυνση Βιβλιοθήκης: Αγίου Νικολάου 15, Λιτόχωρο 60200.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά και θα έχουν διάρκεια 25 ωρών. Δεν επηρεάζεται η κάρτα ανεργίας των συμμετεχόντων και θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης μετά την ολοκλήρωσή τους από τη Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Δια Βίου Μάθησης & Νεολαίας, του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget