ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Πάνω από 700 εθελοντές στις δράσεις εθελοντικού καθαρισμού στις 12 κοινότητες του Δήμου Δίου-Ολύμπου
Περισσότεροι από 700 εθελοντές συμμετείχαν στις δράσεις εθελοντικού καθαρισμού που διοργάνωσε η Αντιδημαρχία Καθαριότητας του Δήμου Δίου-Ολύμπου, σε συνεργασία με την Επιτροπή Διαχείρισης Ανακύκλωσης του Δήμου, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος (5 Ιουνίου).
Η δράση αρχικώς είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, ωστόσο οι ανέλπιστα πολλές συμμετοχές των εθελοντών ξεκίνησαν την όλη δράση πολύ νωρίτερα, η οποία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 6 Ιουνίου.


Εθελοντές κάθε ηλικίας, από κάθε κοινότητα του Δήμου μας, σε μεμονωμένες ομάδες, οργανωμένους συλλόγους, από δημοτικά σχολεία, γυμνάσια και λύκεια, συμμετείχαν καθαρίζοντας ακτές, οικισμούς και ορεινές περιοχές.
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους εθελοντές που δήλωσαν συμμετοχή από κάθε Κοινότητα του Δήμου, τις μαθήτριες και τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Λεπτοκαρυάς, του Δημοτικού Σχολείου Νέου Παντελεήμονα, του Δημοτικού Σχολείου Νέων Πόρων και του Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Βροντούς, το οποίο συμμετέχει στα προγράμματα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και ευαισθητοποίησης μαθητών ως μέλος του “Δικτύου Συνεργαζόμενων Σχολείων της UNESCO”, καθώς και τις μαθήτριες και μαθητές του 3ου Γυμνασίου Λάρισας και του Γενικού Λυκείου Λιτοχώρου.Ευχαριστούμε επίσης τους εθελοντές των ακόλουθων συλλόγων, για την πολύτιμη συνδρομή τους:

Olympus Marathon, Αθλητικό Μορφωτικό Πολιτιστικό Σωματείο Παγκρατίου Αθλήματος «Αλκή» Δίου Πιερίας, Εθελοντική Ομάδα Διάσωσης, Δασοπυρόσβεσης, Πολιτικής και Περιβαλλοντικής Προστασίας Ανατολικού Ολύμπου, Εξωραϊστικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Νέου Παντελεήμονα, ΕΟΣ Καρίτσας, ΕΟΣ Λιτοχώρου, Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Πλαταμώνα, Περιφερειακό Τμήμα Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Πνευματική Κίνηση Λεπτοκαρυάς, Πολιτιστικός Όμιλος Λιτοχώρου, Πολιτιστικός Σύλλογος Νέων Πόρων, Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων Παντελεήμονα (ΣΤΕΠ), Φορέας Τουρισμού, Ανάπτυξης και Προβολής Λεπτοκαρυάς, Φυσιολατρικός Σύλλογος Λιτοχώρου «Όλυμπος» καθώς και τη διοίκηση και τους εργαζόμενους της εταιρείας ΜΕΒΓΑΛ, καθώς επρόκειτο για μια συνδιοργάνωση του Σωματείου Εργαζομένων και της εταιρείας ΜΕΒΓΑΛ με τίτλο «Αγάπης έργα για το περιβάλλον».Απευθύνουμε ένα ειλικρινές και θερμό ευχαριστώ προς την εταιρεία «Σ. Μεντεκίδης ΑΕ» (εμφιαλωμένα νερά «ΔΙΟΣ») για την στήριξή της και την προσφορά καπέλων, γιλέκων σήμανσης και εμφιαλωμένων νερών, τόσο σε παλαιότερες, όσο και στην εν λόγω δράση.
Η αθρόα συμμετοχή στις δράσεις εθελοντικού καθαρισμού του Δήμου, αποδεικνύει ότι η περιβαλλοντική ευαισθησία είναι έντονη και ελπιδοφόρα για ένα καλύτερο αύριο! Υπογραμμίζεται πως καθ’ όλη τη διάρκεια της δράσης τηρήθηκαν τα υγειονομικά μέτρα προστασίας.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget