ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


ΚΑΡΜ-ΑΓΕΔΩΝ: Ο 54χρονος προγραμματιστής λογισμικού Oracle που σχεδίασε σύστημα παρακολούθησης εμβολίων CDC, ΝΕΚΡΟΣ δύο μήνες μετά τον πρώτο εμβολιασμό

ΚΑΡΜ-ΑΓΕΔΩΝ: Ο 54χρονος προγραμματιστής λογισμικού Oracle που σχεδίασε σύστημα παρακολούθησης εμβολίων CDC, ΝΕΚΡΟΣ δύο μήνες μετά τον πρώτο εμβολιασμό

Μπαμ και κάτω ο προγραμματιστής παρακόλουθησης των εμβολιασμένων!!!

Για να καταλαβαίνουμε την λειτουργία του ΚΑΡΜΑ!!!

Σε προηγούμενο άρθρο γράψαμε για αυτόν τον προγραμματιστή λογισμικού της εταιρείας Oracle αλλά δεν γνωρίζαμε τι ακριβώς έκανε. τόν έφαγε όμως αυτό που ανακάλυψε, το λογισμικό παρακολούθησης των εμβολιασμένων μετά από δυο μήνες εμβολιασμού της πρώτης δόσης mRNA.

Ο Joel Kallman, είναι ο 54χρονος προγραμματιστής λογισμικού Oracle APEX που σχεδίασε το σύστημα παρακολούθησης εμβολίων CDC, είναι νεκρός δύο μήνες μετά την πρώτη πειραματική λήψη mRNA.

Ο κ. Joel Kallman ξεκίνησε την καριέρα του στην Oracle το 1996. Ήταν Ανώτερος Διευθυντής και Αντιπρόεδρος Ανάπτυξης Λογισμικού για το τμήμα Server Technologies της εταιρείας. Ηγήθηκε της ομάδας που δημιούργησε το Oracle APEX, μια πλατφόρμα ανάπτυξης εφαρμογών που εξορθολογίζει τις διαδικασίες εξαλείφοντας την περίπλοκη κωδικοποίηση και χρησιμοποιώντας απλή αρχιτεκτονική υπολογιστών.Τα Κέντρα Ελέγχου Νοσημάτων (CDC) συνεργάστηκαν με την Oracle APEX, υπό την ηγεσία του κ. Kallman, για να δημιουργήσουν το v-safe After Vaccine Health Checker.

Το V-Safe είναι ένα “εργαλείο που βασίζεται σε smartphone που χρησιμοποιεί μηνύματα και έρευνες στο διαδίκτυο για την παροχή εξατομικευμένων υγειονομικών ελέγχων μετά τη λήψη εμβολίου COVID-19”. Το CDC λέει στη βιβλιογραφία του ότι καλεί άτομα που αναφέρουν σοβαρές παρενέργειες μέσω του v-safe και συμπληρώνει αναφορές VAERS για τα εν λόγω άτομα.
Όλα τα v-safe δεδομένα διαχειρίζονται και αποθηκεύονται σε διακομιστές της Oracle. Η Becker’s Health IT ανέφερε κινδύνους ασφαλείας με το v-safe τον Δεκέμβριο. Δεν είναι σαφές πόσοι Αμερικανοί είναι εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα v-safe. Ωστόσο, το CDC ανέφερε ότι 1,6 εκατομμύρια άτομα εγγράφηκαν από τις 13 Ιανουαρίου 2021. Ένα δελτίο τύπου της 4ης Μαΐου έδειξε ότι το σύστημα έχει πάνω από 100 εκατομμύρια αρχεία.

Ο κ. Kallman έλαβε την πρώτη ένεση πειραματικού mRNA στις 26 Μαρτίου, σύμφωνα με τη σελίδα του στο Twitter. Δεν είναι σαφές εάν ήταν Pfizer ή Moderna. Εξήρε την ομάδα του για τη δημιουργία του v-safe στο tweet. Ο λογαριασμός του Oracle APEX στο Twitter πραγματοποίησε εκ νέου tweet στον κ. Kallman δύο ημέρες αργότερα.

KORAKAS NEWS - ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget