ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Δήμος Δίου-Ολύμπου: Υπογράφηκε η σύμβαση εκπόνησης του Στρατηγικού Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας προϋπολογισμού 34.720€
Υπογράφηκε στο Δημαρχείο Δίου-Ολύμπου μεταξύ του Δημάρχου Βαγγέλη Γερολιόλιου και του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας η σύμβαση για την εκπόνηση του Στρατηγικού Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ), προϋπολογισμού 34.720 ευρώ (με ΦΠΑ), το οποίο χρηματοδοτείται από το «Πράσινο Ταμείο» του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Ο ρόλος του στρατηγικού αυτού σχεδίου είναι διττός, καθώς πρόκειται για το εργαλείο, που θα συμβάλει στη βελτίωση της λειτουργίας των οικισμών του Δήμου, με στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωής κατοίκων & επισκεπτών. Παράλληλα θα δώσει πρόσβαση σε νέες χρηματοδοτήσεις, μεταξύ άλλων για αναπλάσεις σε θέματα πρασίνου και θέματα ανάπτυξης που άπτονται στις «smart cities».

Στόχος του Δήμου Δίου-Ολύμπου, ως ελκυστικός τουριστικός προορισμός, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, είναι η συνεχής βελτίωση της τουριστικής εμπειρίας επισκεπτών και δημοτών, ενδυναμώνοντας παράλληλα την τοπική οικονομία.

Σημειώνεται ότι το Στρατηγικό Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας προϋποθέτει τη συμμετοχή δημοτών και φορέων στη διαδικασία εκπόνησής του, μέσω διαβουλεύσεων. Με τον τρόπο αυτό γινόμαστε όλοι συμμέτοχοι στη διαδικασία λήψης των αποφάσεων.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget