ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


250.000 ευρώ στον Δήμο Κατερίνης για την αποκατάσταση ζημιών από την κακοκαιρία
Τη χρηματοδότηση με το ποσό των διακοσίων πενήντα χιλιάδων ευρώ (250.000,00€), για το «Πρόγραμμα πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες στους ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού της Χώρας», εξασφάλισε ο Δήμος Κατερίνης,από το Υπουργείο Εσωτερικών.Ειδικότερα, η χρηματοδότηση αφορά τα έργα αποκατάστασης για τις ζημιές από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την ευρύτερη περιοχή του Δήμου.

Η χρηματοδότηση του συγκεκριμένου ποσού, την οποία υπογράφει ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, θα γίνει απολογιστικά, σύμφωνα με τη πρόοδο τωνέργων και με παραστατικά των δαπανών που θα υποβάλλονται στο ΥΠ.ΕΣ.

«Με συντονισμένες ενέργειες και σε στενή συνεργασία με το Υπουργείο Εσωτερικών εξασφαλίσαμε τα απαραίτητα κονδύλια για την αποκατάσταση των ζημιών και την ανακούφιση των συνδημοτών μας που επλήγησαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα» σχολίασε σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget