ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Κάλεσμα της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών – Τ.Δ. Πιερίας ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΑΙΜΟΔΟΤΗ (14 ΙΟΥΝΙΟΥ)

Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών – Τοπική Διοίκηση Πιερίας στα πλαισια των κοινωνικοπολιτιστικών της δράσεων ανακοινώνει – γνωρίζει.


Η 14η Ιουνίου έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη. Την ημέρα αυτή τιμάται, διεθνώς, ο ανώνυμος εθελοντής αιμοδότης για την προσφορα δύο πολύτιμων αγαθών χωρίς ανταμοιβή : λίγο από το χρόνο του και λίγο από το αίμα του. Το παγκόσμιο κάλεσμα για την εξεύρεση περισσότερων ανθρώπων που θα δίνουν συστηματικά αίμα, συμβάλλοντας στη βελτίωση της υγείας συνολικά, μας βρίσκει ως Ένωση εθελοντών Αστυνομικών πρόθυμους να συμμετάσχουμε κι εμείς στην επιτυχία αυτου του τόσο σημαντικου ανθρωπιστικου σκοπου.Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης,ευαισθησίας και ευσυνειδησίας και υπηρετώντας τις υψηλές αξίες του εθελοντισμού που αποτελεί δείκτη πολιτισμού ,καλουμε όλα τα μέλη μας να προσέλθουν την προσεχή Δευτέρα 14/06/2021στο Γ.Ν.Νοσοκομειο Κατερίνης(Αιμοδοσία),στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο τους συνανθρώπους μας που έχουν ή θα τους προκειψει πραγματική ανάγκη έστω για μια φιάλη αίμα.

“Υπηρετώ διά της φιλίας”
” Servo per Amikeko ”

Ο Πρόεδρος           Ο Γ. Γραμματέας


ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΠΟΥΚΛΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

International Police Association
Ελληνικό Εθνικό Τμήμα
Τοπική Διοίκηση Πιερίας
Μπουκλής Κωνσταντίνος
Γεν. Γραμματέας
τηλ. 6942432691

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget