ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Επιχορήγηση από το Υπουργείο Εσωτερικών στον Δήμο Κατερίνης 1,2 εκατομμύρια ευρώ για ληξιπρόθεσμα χρέη
Με 1.200.655 ευρώ επιχορηγείται ο Δήμος Κατερίνης μετά την υπογραφή της σχετικής απόφασης από τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα.Το συγκεκριμένο ποσό προορίζεται για την εξόφληση ληξιπρόθεσμων χρεών του Δήμου Κατερίνης και γίνεται σύμφωνα και με την υπ' αριθμ. 2/72150/ΔΠΓΚ/18.05.202 απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών.

Συνολικά 132 δήμοι περιλαμβάνονται στην απόφαση του αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών, ενώ το ποσό που θα διατεθεί ανέρχεται σε 54.005.992 ευρώ.

Πρόκειται για μια σημαντική ανάσα για το Δήμο, κυρίως όμως για τους επαγγελματίες προς τους οποίους υπάρχουν μακροχρόνιες οφειλές, δήλωσε ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος. «Η απόφαση για τα ληξιπρόθεσμα έρχεται σε μια χρονική συγκυρία όπου Δήμοι και επιχειρήσεις προσπαθούν να βρουν τον ρυθμό τους μετά από μια πολύμηνη αρρυθμία λόγω των υγειονομικών μέτρων. Η απόφαση του αν. Υπουργού Εσωτερικών αποδεικνύει ότι ο ίδιος αντιλαμβάνεται τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι δήμοι και δίνει λύσεις.

Η οικονομική υπηρεσία του Δήμου Κατερίνης και όλο το έμψυχο δυναμικό της, καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να ολοκληρώσουν τον έλεγχο των φακέλων με τις οφειλές που έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμες και να φέρουν σε πέρας την ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία που ορίζει το νομοθετικό πλαίσιο», κατέληξε ο δήμαρχος

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget