ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Eπιστολή βόμβα Αμερικανικού Ιατρικού συλλόγου: Μην κάνετε τα εμβόλια στους φοιτητές!
Πολλά πανεπιστήμια και άλλα σχολεία απαιτούν από τους φοιτητές να εμβολιαστούν για το COVID-19 πριν τους επιτραπεί να επιστρέψουν στην πανεπιστημιούπολη. Αυτό δεν αποτελεί μόνο κατάφωρη διάκριση, αλλά αναγκάζει επίσης τους φοιτητές να παραιτηθούν από το δικαίωμά τους για συγκατάθεση μετά από ενημέρωση, κάτι που είναι εντελώς παράνομο. ⁃ TN Editor

Αγαπητοί πρυτάνεις, διοικητικά συμβούλια και διαχειριστές,

Εκ μέρους της Ένωσης Αμερικανών Ιατρών και Χειρουργών, σας γράφω για να σας ζητήσω να επανεξετάσετε τη νέα σας πολιτική που επιβάλλει τον εμβολιασμό COVID-19 των φοιτητών πριν από την επιστροφή τους στην πανεπιστημιούπολη. Τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα είναι διχασμένα σε αυτό το θέμα, παρόλο που, εκ πρώτης όψεως, η πολιτική μπορεί να φαίνεται συνετή, εξαναγκάζει τους φοιτητές να αναλάβουν αχρείαστο και άγνωστο κίνδυνο και είναι κατά βάθος αντίθετη με τη θεμελιώδη ιατρική αρχή της συγκατάθεσης μετά από ενημέρωση.

Υπάρχουν πολλαπλοί λόγοι για να αντιστρέψετε την πολιτική σας. Σας ζητώ να λάβετε υπόψη σας τους ακόλουθους λόγους:

Οι νέοι ενήλικες είναι μια υγιής και ανοσολογικά ικανή και δυναμική ομάδα που διατρέχει “εξαιρετικά χαμηλό κίνδυνο για νοσηρότητα και θνησιμότητα από COVID-19”.

Ωστόσο, οι φοιτητές των κολεγίων και των πανεπιστημίων βρίσκονται ήδη υπό σημαντική πίεση στην ψυχική τους υγεία από τους φόβους για το COVID-19, τις συνθήκες, τα προβλήματα της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και την επιβολή περιορισμών από την κυβερνητική πολιτική υγείας.Παρόλο που ο FDA χορήγησε Άδεια Έκτακτης Χρήσης (EUA) για τρία εμβόλια COVID-19, δεν έχουν εγκριθεί από τον FDA για τη θεραπεία, τη θεραπεία ή την πρόληψη οποιασδήποτε ασθένειας προς το παρόν. Οι κλινικές δοκιμές θα συνεχιστούν για τουλάχιστον δύο χρόνια προτού ο FDA εξετάσει ακόμη και την έγκριση αυτών των εμβολίων ως αποτελεσματικών και ασφαλών.

Τα εμβόλια COVID-19 που κυκλοφορούν στην αγορά των ΗΠΑ, mRNA (Moderna και Pfizer) και DNA (Johnson & Johnson – Janssen), έχουν προκαλέσει αξιοσημείωτες παρενέργειες, παθολογία, ακόμη και θάνατο (4.178 θάνατοι σύμφωνα με το VAERS από τις 5 Μαΐου 2021). Αυτές οι ανεπιθύμητες ενέργειες έχουν ως αποτέλεσμα απουσία από το σχολείο και την εργασία, επισκέψεις σε νοσοκομεία, ακόμη και απώλεια ζωής.

Οι γυναίκες σε ηλικία κολεγίου ενδέχεται να διατρέχουν μοναδικό κίνδυνο ανεπιθύμητων ενεργειών μετά τη χορήγηση των πειραματικών εμβολίων COVID που είναι επί του παρόντος διαθέσιμα. Σύμφωνα με το CDC, όλες οι περιπτώσεις απειλητικών για τη ζωή θρόμβων αίματος, μετά τη λήψη του εμβολίου J&J, που έχουν αναφερθεί μέχρι στιγμής στις Ηνωμένες Πολιτείες, σημειώθηκαν σε νεότερες γυναίκες. Η συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων αναφυλαξίας σημειώθηκε επίσης σε γυναίκες. Επιπλέον, “οι γυναίκες αναφέρουν ότι έχουν ακανόνιστους εμμηνορροϊκούς κύκλους μετά τη λήψη του εμβολίου κατά του κοροναϊού” και 95 αποβολές έχουν αναφερθεί στο Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Ενεργειών Εμβολίων των ΗΠΑ (VAERS) μετά τον εμβολιασμό COVID από τις 24 Απριλίου 2021.

Πρόσφατα ερευνητικά δεδομένα καταδεικνύουν ότι η πρωτεΐνη spike, που υπάρχει στον ιό SARS-CoV-2 και ο επαγόμενος πρωταρχικός μηχανισμός δράσης των εμβολίων COVID-19, είναι η κύρια αιτία της νόσου, της αναπηρίας, της νοσηλείας και του θανάτου.

Οι μαθητές που είχαν αυτοπεριοριζόμενες περιπτώσεις COVID-19 διαθέτουν ήδη αντισώματα, ενεργοποιημένα Β-κύτταρα, ενεργοποιημένα Τ-κύτταρα (ανιχνεύσιμα με εργαστηριακές εξετάσεις). Αυτή η ανθεκτική, μακροχρόνια ανοσία όχι μόνο θα τους αποτρέψει από το να προσβληθούν από επαναλαμβανόμενο COVID-19, αλλά θα αποτελεί επίσης ανοσία αγέλης για την προστασία άλλων ατόμων της πανεπιστημιακής κοινότητας,

Οι ανανήψαντες φοιτητές COVID-19 μπορεί να υποστούν ζημία από την πολιτική των κολεγίων και των πανεπιστημίων που απαιτεί εμβόλια COVID-19. Διαθέτουν ήδη εκτεταμένη ανοσία και πιθανόν να ζημιωθούν από την αναγκαστική αντιμετώπιση της πρωτεΐνης αιχμής που προκαλείται από το εμβόλιο COVID-19 και προκαλεί αυτοάνοσες αντιδράσεις που οδηγούν σε ασθένεια και πιθανό θάνατο.
Οι φοιτητές και οι οικογένειές τους μπορεί δικαιολογημένα να πιστεύουν ότι αυτές οι πολιτικές εισάγουν διακρίσεις εις βάρος ατόμων που δεν είναι υποψήφιοι για αυτό το εμβόλιο, έχουν προϋπάρχουσες παθήσεις, προηγούμενη ασθένεια COVID-19, επικαλούνται θρησκευτικές αντιρρήσεις ή ασκούν με άλλο τρόπο την ελεύθερη βούλησή τους επιλέγοντας να μη συμμετάσχουν σε αυτό το προαιρετικό πείραμα εμβολιασμού. Ανατρέξτε στον κώδικα της Νυρεμβέργης από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, ο οποίος απαιτεί από τα άτομα, “να είναι σε θέση να ασκούν την ελεύθερη δύναμη της επιλογής, χωρίς την παρέμβαση οποιουδήποτε στοιχείου της βίας….”

Οι θεσμικές πολιτικές που επιτρέπουν στο διδακτικό προσωπικό να επιλέξει ή να αρνηθεί τον εμβολιασμό, αλλά δεν επιτρέπουν στους φοιτητές τις ίδιες επιλογές, εγείρουν συνταγματικά ζητήματα ίσης προστασίας.

Η ADA, ο νόμος για τους Αμερικανούς με αναπηρίες, απαιτεί να παρέχονται “εύλογες προσαρμογές”, με βάση τη μοναδική κατάσταση υγείας του ατόμου. Αυτό περιλαμβάνει την απόρριψη μιας πειραματικής εμβολιαστικής παρέμβασης, η οποία μπορεί να επιδεινώσει γνωστά προβλήματα υγείας και, ως εκ τούτου, να προκαλέσει βλάβη.

Τα κολέγια και τα πανεπιστήμια θα πρέπει να εξετάσουν κατά πόσον μπορεί να είναι υπεύθυνα για ζημίες, κακές εκβάσεις υγείας και απώλεια ζωής λόγω των πολιτικών υποχρεωτικού εμβολιασμού COVID-19.

Τα “θετικά περιστατικά”, όπως ορίζονται μόνο από τις εργαστηριακές δοκιμές, μπορεί να είναι ψευδώς θετικά σφάλματα δοκιμών ή ασυμπτωματική λοίμωξη που δεν έχει αποδειχθεί κλινικά ότι μεταδίδει τη νόσο.

Η εξωνοσοκομειακή πρώιμη θεραπεία για τη λοίμωξη SARS-CoV-2 / COVID-19 έχει αποδειχθεί αποτελεσματική σε ενήλικες.

Η συγκατάθεση μετά από ενημέρωση είναι το πρότυπο για όλες τις ιατρικές παρεμβάσεις. Το ενημερωτικό δελτίο του FDA για τον πάροχο υγειονομικής περίθαλψης αναφέρει: “Ο λήπτης ή ο φροντιστής του έχει τη δυνατότητα να αποδεχθεί ή να αρνηθεί το εμβόλιο (Pfizer-BioNTech)”.

Παρακαλείσθε να ανακαλέσετε την απόφασή σας να επιβάλλετε τα πειραματικά εμβόλια COVID-19 προτού πληγούν περισσότεροι μαθητές και να καταστήσετε τα εμβόλια προαιρετικά. Τόσο οι ανεμβολίαστοι όσο και οι εμβολιασμένοι φοιτητές θα πρέπει να επιτρέπονται στην πανεπιστημιούπολη. Σας ευχαριστώ για το χρόνο και την προσοχή σας. Θα εκτιμούσαμε αν μας απαντούσατε το συντομότερο δυνατό και θα καλωσορίζαμε περαιτέρω συζητήσεις με εσάς και άλλους ηγέτες του ιδρύματός σας.

Ειλικρινά,

Paul M. Kempen, M.D., Ph.D. – Πρόεδρος AAPS (2021)

Πηγή: technocracy.news - KATOXIKA NEA

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget