ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Εθελοντικός καθαρισμός στον Δήμο Δίου-Ολύμπου την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

O Δήμος Δίου-Ολύμπου τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος (5 Ιουνίου) διοργανώνοντας εκστρατεία εθελοντικού καθαρισμού ορεινών και παραθαλάσσιων περιοχών το Σάββατο 05/06/2021 στις δώδεκα Κοινότητες του Δήμου.Για το λόγο αυτό προσκαλούμε όσους ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στις δράσεις καθαρισμού να επικοινωνήσουν, έως την Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021 στις 14:30, με το 2352350100, δηλώνοντας το σημείο της επιλογής τους, στα όρια της κοινότητάς στην οποία βρίσκονται. Συμμετοχή μπορούν να δηλώσουν και μικρές ομάδες συλλόγων, που επιθυμούν να δείξουν την περιβαλλοντική τους ευαισθησία, τηρώντας πάντα τα υγειονομικά μέτρα προστασίας.


Μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων στις μετακινήσεις και συναθροίσεις, θα είμαστε εκ νέου σε θέση να συνδράμουμε εθελοντικά στην προστασία του περιβάλλοντος, ενώ σκοπός των δράσεων καθαρισμού είναι η μείωση των απορριμμάτων, αλλά και η ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με την ποσότητα των παραγόμενων αποβλήτων και την εναλλακτική διαχείρισή τους.

Ο Δήμος θα φροντίσει για την παροχή του απαραίτητου υγειονομικού υλικού (γάντια, μάσκες, σακούλες, καπέλα), όμως η μετακίνηση θα πρέπει να γίνει από τους ίδιους τους ενδιαφερομένους, λόγω των πολλών σημείων καθαρισμού. Σημειώνεται ότι η δράση θα πραγματοποιηθεί με την ευγενική χορηγία της εταιρείας «Σ. Μεντεκίδης ΑΕ» και του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΔΙΟΣ.

Παράλληλα, εάν επιθυμείτε, μπορείτε να γίνετε εθελοντές στον Δήμο Δίου-Ολύμπου και να λαμβάνετε ενημέρωση για τις εθελοντικές δράσεις του Δήμου, συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στη σχετική φόρμα που θα βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο: www.dion-olympos.gr/kathimerinotita/ethelontismos/.
Δήμος Δίου-Ολύμπου

Αντιδημαρχία Καθαριότητας

Επιτροπή Διαχείρισης Ανακύκλωσης του Δήμου Δίου-Ολύμπου

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget