ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Δήμος Κατερίνης: Με πρόγραμμα & τάξη η καθημερινή φροντίδα των χώρων Πρασίνου
Με όλο το ανθρώπινο δυναμικό, τα τεχνικά και υλικά μέσα που απαιτούνται, οι υπηρεσίες της Αντιδημαρχίας Πρασίνου, με τον συντονισμό του αρμόδιου αντιδημάρχου Γιάννη Μπεϊνάεργάστηκαν σε όλη τη διάρκεια του Μαΐου και συνεχίζουν να εργάζονται καθημερινά, για την αποτελεσματική και αποδοτική εκτέλεση των λειτουργιών της συντήρησης των χώρων πρασίνου.
Φυτεύσεις λουλουδιών, κλαδεύσεις και αποκομιδή κλαδιών, κοπή χόρτων, επιπεδοποίηση ακτών, καθαροί και φροντισμένοι κοινόχρηστοι χώροιήταν ορισμένες μόνο από τις εργασίες που υλοποιήθηκαν. Έμφαση δίνεται την τρέχουσα περίοδο σε πάρκα, πλατείες, νησίδες, παιδικές χαρές κ.α. σε όλο το παραλιακό μέτωπο, στην πόλη της Κατερίνης, καθώς και στο σύνολο των Δημοτικών Ενοτήτων.


«Το προσωπικό της υπηρεσίας μας καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να είναι όλα όμορφα και περιποιημένα. Δίνουμε χρώμα στις γειτονιές και τις πλατείες. Όλοι μας με την προτροπή του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου εργαζόμαστε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε αδιάλειπτα σε όλα τα μέτωπα με πρόγραμμα και τάξη» τονίζει σε δήλωσή του ο κος Μπεϊνάς.Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget