ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Απάντηση σε Δημοτικό Σύμβουλο για τη λειτουργία του Βιολογικού ΚαθαρισμούΗ λειτουργία του βιολογικού σταθμού Κατερίνης παρακολουθείται νυχθημερόν τόσο από τους υπεύθυνους μηχανικούς του Σταθμού όσο και από τους εργολάβους συντήρησης και λειτουργίας του έργου.Επειδή όποιος σέβεται τον εαυτό του και θεωρεί πως προσφέρει υπηρεσίες στον τόπο του, οφείλει πρώτα να διασταυρώνει και να στοιχειοθετεί τις όποιες καταγγελίες του, οφείλουμε να ζητήσουμε από τον κ. Θωμά Αναστασιάδη, Δημοτικό Σύμβουλο, πριν εξάγει εύκολα συμπεράσματα, να επισκεφθεί την απόληξη του βιολογικού σταθμού Κατερίνης.

Εκεί θα αντιληφθεί εύκολα και με γυμνό μάτι ότι ανεπεξέργαστα λύματα, στερεά απόβλητα ή λυματολάσπη, δεν εξάγονται από τον βιολογικό σταθμό Κατερίνης.

Ο συγκεκριμένος ρύπος, (που φαίνεται στο συγκεκριμένο βίντεο) δεν φέρει χαρακτηριστικά αποβλήτων βιολογικού.

Κι αυτό το βεβαιώνουν οι υπεύθυνοι μηχανικοί και εργολάβοι του Σταθμού και μπορεί και ο ίδιος να το διαπιστώσει.

Επιπλέον, γνωρίζουμε όλοι ότι τα δεξιόστροφα ρεύματα του Θερμαϊκού κόλπου δεν θα επέτρεπαν τους ρύπους να είχαν φορά από το Βιολογικό Σταθμό προς την Ολυμπιακή Ακτή και Παραλία Κατερίνης.

Τον καλούμε επίσης, να προχωρήσει σε έρευνα κατά μήκος των ακτών όλης της Πιερίας και να διαπιστώσει πόσοι και ποιοι φροντίζουν και με ποια μέσα να διοχετεύουν τα λύματα τους.

Τον καλούμε επίσης, να ζητήσει τα αποτελέσματα των εργαστηριακών ελέγχων που διενεργεί, όχι η ΔΕΥΑΚ, αλλά η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας.

Τέλος διαβεβαιώνουμε ότι η ζημία στο Βιολογικό Σταθμό Κατερίνης έχει αποκατασταθεί, η λειτουργία του παρακολουθείται ανελλιπώς και καλό θα ήταν στην έναρξη της νέας τουριστικής περιόδου, να είναι όλοι προσεκτικοί και περισσότεροι υπεύθυνοι στο δημόσιο λόγο τους.

Γιάννης Συμεωνίδης

Πρόεδρος ΔΕΥΑ Κατερίνης

Γιάννης Παρτσαλίδης

Προϊστάμενος Βιολογικού Σταθμού ΚατερίνηςΠΙΕΡΙΚΗ

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget