ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Άννα Μάνη - Παπαδημητρίου: Δίπλα στους πολιτιστικούς συλλόγους του τόπου μας
Προ ολίγων ημερών η Βουλευτής συναντήθηκε με εκπροσώπους της Συντονιστικής Επιτροπής των Πολιτιστικών Συλλόγων Πιερίας, οι οποίοι της έθεσαν σειρά ζητημάτων, μεταξύ των οποίων η επανέναρξη της λειτουργίας τους και η ανάγκη για οικονομική ενίσχυση που είναι απαραίτητη για τη συνέχισή τους.

Η...


ίδια πιστεύει ακράδαντα στην ιδιαίτερη συμβολή των πολιτιστικών συλλόγων για τη διατήρηση και την προβολή της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και ταυτότητας. Αλλά και στη σπουδαία σημασία τους για την τοπική κοινωνία και οικονομία, για να παραμείνει ζωντανή η ελληνική περιφέρεια.Για το λόγο αυτό, από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η πανδημία, με σειρά κοινοβουλευτικών δράσεων, είχε επισημάνει την ανάγκη στήριξης των πολιτιστικών και λαογραφικών συλλόγων της Πιερίας, που είχαν υποστεί σημαντικές ζημίες από την αναστολή της λειτουργίας τους. Ενώ παράλληλα είχε ενημερώσει τους συλλόγους της Πιερίας για τη διαδικασία εγγραφής τους στο Μητρώο Πολιτιστικών Φορέων, μέσω του οποίου μπορούν να συμμετέχουν στις δράσεις που χρηματοδοτούνται από το Υπουργείο.

Σήμερα, που η αρχή του τέλους της πανδημίας έχει αρχίσει να φαίνεται, το μεγάλο στοίχημα είναι η επόμενη ημέρα, ο σχεδιασμός για την επανέναρξη της λειτουργίας τους αλλά και η λήψη μέτρων για την ενίσχυση και την οικονομική τους επιβίωση.

Στο πλαίσιο αυτό, η Βουλευτής διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους της Συντονιστικής Επιτροπής ότι θα μεταφέρει άμεσα τα δίκαια αιτήματά τους προς όλα τα συναρμόδια Υπουργεία και θα κάνει προσωπικά ό,τι μπορεί για να μείνουν ζωντανοί και ενεργοί οι πολιτιστικοί σύλλογοι του τόπου μας, οι θεματοφύλακες της ιστορίας, των παραδόσεων και του πολιτισμού μας.ΛΕΥΤΕΡΙΑ

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget