ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Πρόσκληση γενικής συνέλευσης και εκλογές της Μορφωτικής Ένωσης Καταφυγιωτών «το Φλάμπουρο»


Το Δ.Σ της Μ.Ε.Κ σε εφαρμογή των κεφαλαίων Δ’ και Ε’ και άρθρων 7,8,9,10 & 11 αντίστοιχα του ισχύοντος καταστατικού και με απόφαση που έλαβε η συνεδρίαση της 6ης Μαΐου 2021
Συγκαλεί: Σε ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση και Εκλογές για...


την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής τα μέλη της, την Κυριακή 30 Μαΐου 2021, στο ισόγειο του Πολιτιστικού μας κέντρου και ώρα 11:00 π.μ.

Θέματα Ημερήσιας Διάταξης

1. Έγκριση πεπραγμένων του ΔΣ έτους 2020
2. Έγκριση Οικονομικού Απολογισμού 2020 και Προϋπολογισμού 2021
3. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής και απαλλαγή μελών Δ.Σ από κάθε διοικητική και οικονομική ευθύνη.
4. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για τη διενέργεια εκλογών
5. Διενέργεια εκλογών για Δ.Σ και Ε.Ε

Υποψηφιότητες για το Δ.Σ δίνονται ως την Παρασκευή 28 Μαΐου στα τηλέφωνα των μελών του Δ.Σ, Φρόσω Αναστασίου (τηλ 6976616156), Θεόδωρος Δημορλης (τηλ 6976594001), Βέργου Κατερίνα (τηλ 697742258).


Η παρουσία και η συμμετοχή όλων των μελών του Συλλόγου θεωρείται απαραίτητη

Σε περίπτωση μη απαρτίας η γενική συνέλευση θα επαναληφθεί την επόμενη Κυριακή 6 Ιουνίου στον ίδιο τόπο και την ίδια ώρα!

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget