ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας Δήμου Κατερίνης – Η γνώμη σου μετράει!
- Έρευνα χαρακτηριστικών μετακινήσεων στο πλαίσιο του ΣΒΑΚ

Ο Δήμος Κατερίνης, συνεχίζοντας την εκπόνηση του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας, με σκοπό την οργάνωση της κινητικότητας στην πόλη, δίνει το λόγο στους πολίτες να συνδιαμορφώσουν την επόμενη μέρα στις μετακινήσεις.Στο πλαίσιο αυτό, καλούμαστε όλοι να λάβουμε μέρος στην έρευνα καταγραφής χαρακτηριστικών μετακίνησης, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc0K4VlZUzabw12ngSG0ci1YQBnjoXHdJqMgETFzcoUyVf2EQ/viewform

Η έρευνα είναι ανώνυμη και τα δεδομένα που συλλέγονται μέσω αυτής δεν προσωποποιούν τους ερωτώμενους. Παράλληλα, συμβαδίζει με τις οδηγίες περί διαχείρισης και προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Η συνέχεια των δράσεων ενημέρωσης – ευαισθητοποίησης για το ΣΒΑΚ

Επιπλέον, μεθαύριο Σάββατο, στο πλαίσιο σειράς δράσεων ενημέρωσης - ευαισθητοποίησης των οδηγών από τη Δημοτική Αστυνομία σχετικά με την προτεραιότητα που έχουν στις διαβάσεις οι πεζοί (άρθρο 39 Κ.Ο.Κ.), θα γίνει διανομή έντυπου ενημερωτικού υλικού σε οδηγούς. Επίσης, τέλη Μαΐου θα υλοποιηθεί σε δημοτικά σχολεία βιωματική δράση δημιουργίας πολύχρωμων διαβάσεων από μαθητές για μαθητές.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι, μέσω της ιστοσελίδας www.svak-katerini.com, οι φορείς και οι πολίτες μπορούν να ανατρέχουν σε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ΣΒΑΚ, καθώς και να ενημερώνονται τακτικά για την πορεία εξέλιξης αυτού του στρατηγικής σημασίας εργαλείου για τον Δήμο Κατερίνης.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget