ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Μέσα στον Μάιο προκηρύξεις για 555 θέσεις μόνιμων μέσω ΑΣΕΠ

Εντός Μαίου θα κατατεθούν οι αιτήσεις για οκτώ διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ. Θα προσληφθούν 555 άτομα με συμβάσεις αορίστου χρόνου σε φορείς όπως ΚΕΠ, υπουργεία, ΝΠΙΔ, ερευνητικά κέντρα, επιμελητήρια, πανεπιστήμια κ.α.


Αναλυτικά οι προκηρύξεις:

83 θέσεις σε 19 φορείς του δημοσίου
83 νέοι υπάλληλοι θα προσληφθούν μέσω ΑΣΕΠ με τη νέα προκήρυξη 5κ/2021. Με τον νέο διαγωνισμό θα προσληφθεί προσωπικό των κατηγοριών: ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ. Ζητούνται κυριώς διοικητικοί, πτυχιούχοι Πληροφορικής, νοσηλευτές, μηχανικοί, εκπαιδευτικοί και πτυχιούχοι μάρκετινγκ.


50 Διοικητικοί στο υπουργείο Εξωτερικών

Σε εξέλιξη είναι η υποβολή αιτήσεων για τις 50 μόνιμες θέσεις στο υπουργείο Εξωτερικών.

76 προσλήψεις σε 8 φορείς

Σήμερα ξεκινάει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για 76 θέσεις σε οκ΄τω φορείς του Δημοσίου.

115 μόνιμοι στο υπουργείο Οικονομικών

Με 115 μόνιμους υπαλλήλους θα ενισχυθεί το υπουργείο Οικονομικών και πιο συγκεκριμένα η Γεν. Γραμματεία Δημοσιονομικής Πολιτικής.

144 Διοικητικοί στα ΚΕΠ

Στο Εθνικό Τυπογραφείο βρίσκεται η 7Κ/2021 προκήρυξη που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εκατόν σαράντα τεσσάρων θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμις Εκπαίδευσης στα ΚΕΠ των ΟΤΑ Α΄ Βαθμ
DIKAIOLOGITIKA

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget