ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


190 θέσεις εργασίας εποχικής απασχόλησης στην Πυροσβεστική

Ανακοίνωση της πυροσβεστικής για κάλυψη 190 κενών θέσεων εργασίας εποχικής απασχόλησης από τις 2.500 που υπηρετούν στο πυροσβεστικό σ΄΄ωμα, με σκοπό την κάλυψη της αντιπυρικής περιόδου.

Τη δεδομένη στιγμή υπηρετούν στο Πυροσβεστικό Σώμα δύο χιλιάδες τριακόσιοι δέκα (2.310) Πυροσβέστες εποχικής απασχόλησης και συνεπώς οι κενές θέσεις, που έχουν προκύψει από το σύνολο των δυο χιλιάδων πεντακοσίων (2.500) εγκεκριμένων θέσεων σύμφωνα με την ανωτέρω (δ) σχετική, ανέρχονται στις εκατόν ενενήντα (190).


Συγκεκριμένα:

α) τριάντα τέσσερις (34) κενές θέσεις προέκυψαν με την περάτωση των διαδικασιών της ανωτέρω (γ) σχετικής και μέχρι την λήξη της αντιπυρικής περιόδου 2020.

Εξ αυτών οι τριάντα δύο (32) προέρχονται από Πυροσβέστες εποχικής απασχόλησης με έτος αρχικής πρόσληψης το 2020 και δύο (2) από Πυροσβέστες εποχικής απασχόλησης με έτος αρχικής πρόσληψης το 2003 έως και το 2019, β) εκατόν πενήντα πέντε (155) κενές θέσεις προέκυψαν από Πυροσβέστες εποχικής απασχόλησης, οι οποίοι ενώ έλυσαν την σύμβαση με το Π.Σ. την 31-10-2020, δεν προσήλθαν για επαναπρόσληψη στο Π.Σ. σε εκτέλεση της ανωτέρω (β) σχετικής.

Εξ αυτών οι εκατόν τριάντα (130) προέρχονται από Πυροσβέστες εποχικής απασχόλησης με έτος αρχικής πρόσληψης το 2003 έως και το 2019 και οι είκοσι πέντε (25) από Πυροσβέστες εποχικής απασχόλησης με έτος αρχικής πρόσληψης το 2020, γ) μία (1) κενή θέση προέκυψε από Πυροσβέστη εποχικής απασχόλησης με έτος αρχικής πρόσληψης το 2019, ο οποίος αποχώρησε οικειοθελώς μετά την υπογραφή σύμβασης έτους 2021.

Ενόψει των αυξημένων αναγκών της αντιπυρικής περιόδου για πλήρη στελέχωση του μηχανισμού πυροπροστασίας με τους συνολικά δυο χιλιάδες πεντακόσιους πυροσβέστες εποχικής απασχόλησης και δεδομένου, ότι οι τελικοί αναμορφωμένοι κυρωμένοι πίνακες μετά τις κληρώσεις της ανωτέρω (α) σχετικής είναι σε ισχύ, οι προαναφερόμενες εκατόν ενενήντα (190) κενές θέσεις Π.Ε.Α θα καλυφθούν ως εξής:

Οι πενήντα επτά (57) κενές θέσεις Πυροσβεστών εποχικής απασχόλησης με έτος αρχικής πρόσληψης το 2020 θα καλυφθούν από ισάριθμους επιτυχόντες - επιλαχόντες υποψηφίους των τελικών αναμορφωμένων κυρωμένων πινάκων μετά τις κληρώσεις της ανωτέρω (α) σχετικής, ανά κατηγορία και ΔΙ.Π.Υ.Ν./ΔΙ.Π.Υ., στις οποίες εμφανίζονται τα κενά αυτά.

.Οι υπόλοιπες εκατόν τριάντα τρείς (133) κενές θέσεις Πυροσβεστών εποχικής απασχόλησης με έτος αρχικής πρόσληψης το 2003 έως και το 2019 θα καλυφθούν από ισάριθμους επιτυχόντες - επιλαχόντες υποψηφίους των τελικών αναμορφωμένων κυρωμένων πινάκων μετά τις κληρώσεις της ανωτέρω (α) σχετικής ανά κατηγορία και ΔΙ.Π.Υ.Ν./ΔΙ.Π.Υ., όπως κατανέμονται παρακάτω σύμφωνα με τις υπηρεσιακές ανάγκες.

Το σύνολο των κενών θέσεων των πινάκων Α΄ και Β΄ θα καλυφθεί από ισάριθμους επιτυχόντες - επιλαχόντες υποψηφίους των τελικών αναμορφωμένων κυρωμένων πινάκων μετά τις κληρώσεις της ανωτέρω (α) σχετικής, ανά κατηγορία των αντίστοιχων ΔΙ.Π.Υ.Ν. ή ΔΙ.Π.Υ. στις οποίες εμφανίζονται τα κενά των ανωτέρω πινάκων.

Η παρούσα να δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα του Πυροσβεστικού Σώματος (www.fireservice.gr).


DIKAIOLOGITIKA

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget