ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


ΑΣΕΠ: 1.324 προσλήψεις μόνιμων υπαλλήλων στην ΑΑΔΕ για τρία χρόνια


Με νέο προσωπικό, μέσω ΑΣΕΠ, ενισχύεται φέτος ο φορολογικός και ελεγκτικός μηχανισμός της ΑΑΔΕ. Με στόχο την πάταξη της φοροδιαφυγής, την ενίσχυση των φορολογικών εσόδων κ αλλά και την πλήρη μετάβαση της Εφορίας στην ψηφιακή εποχή.Η ΑΑΔΕ σχεδιάζει να προχωρήσει στην πρόσληψη 1.324 μονίμων υπαλλήλων και 242 συμβασιούχων για τρία χρόνια.

Την ίδια ώρα ενισχύεται και το ανθρώπινο δυναμικό του υπουργείου Οικονομικών με την πρόσληψη 115 πτυχιούχων, οι οποίοι θα στελεχώσουν κυρίως τις δημοσιονομικές υπηρεσίες.

Για το διαγωνισμό του υπουργείου Οικονομικών οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν τις αιτήσεις τους μέσω ΑΣΕΠ από τις 15 έως τις 30 Ιουνίου.

Πρόκειται για δύο θέσεις ΠΕ Γεωτεχνικών, 109 ΠΕ Δημοσιονομικών, 4 θέσεις ΠΕ Μηχανικών.


Το νέο προσωπικό θα απασχοληθεί σε Αθήνα, Αρκαδία, Θεσπρωτία, Μεσσηνία, Πιερία και Πρέβεζα.

Οι 1.324 προσλήψεις μόνιμοι προσωπικού που έχει προγραμματίσει η ΑΑΔΕ θα καλύψουν κενά και ελλείψεις που καταγράφονται σήμερα στις φορολογικές τελωνειακές υπηρεσίες καθώς και στο ελεγκτικό μηχανισμό.


Οι 242 νέοι υπάλληλοι που θα προσληφθούν μέσω ΑΣΕΠ για τρία χρόνια θα ασχοληθούν με τον σχεδιασμό, την εκτέλεση, την υλοποίηση και την παρακολούθηση των μεταρρυθμίσεων των προγραμμάτων και έργων της ΑΑΔΕ.dikaioloogitika news

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget