ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Πιερία – Υπουργείο Οικονομικών: Πρόσληψη 115 μόνιμων υπαλλήλων
Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η νέα Προκήρυξη 6Κ/2021 του ΑΣΕΠ για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 115 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης σε οργανικές μονάδες του Υπουργείου... Οικονομικών.Από Τρίτη 15 Ιουνίου θα ξεκινήσει η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων στο ΑΣΕΠ και θα διαρκέσει μέχρι Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021 στις 14:00, για την πλήρωση 115 θέσεων μονίμων υπαλλήλων στο υπουργείο Οικονομικών.

Σύμφωνα με την Προκήρυξη 6Κ/2021 που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (Τεύχος ΑΣΕΠ αρ. φύλλου 27/11-5-2021) αφορά προσλήψεις με σειρά προτεραιότητας τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης σε οργανικές μονάδες του Υπουργείου Οικονομικών.

Ζητούνται οι εξής κλάδοι/ειδικότητες:

– ΠΕ Γεωτεχνικών

– ΠΕ Δημοσιονομικών

– ΠΕ Μηχανικών

Στην Προκήρυξη περιλαμβάνεται αναλυτικά ο πίνακας των θέσεων, εκ των οποίων σχεδόν όλες είναι στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών, αλλά και ορισμένες στην Αρκαδία, Θεσπρωτία, Μεσσηνία, Πιερία, Πρέβεζα.


ΠΙΕΡΙΚΗ

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget