ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Ξεκίνησε μέσω ΑΣΕΠ η στελέχωση του Κοινωνικού Ιατρείου

Το Δημοτικό Συμβούλιο ενημέρωσε ο δήμαρχος Κατερίνης

Μετά τις εργασίες που είναι σε εξέλιξη, δρομολογείται και η στελέχωση με το απαραίτητο προσωπικό για το Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου Κατερίνης.Ο στόχος είναι να λειτουργήσει το ταχύτερο δυνατόν, παρέχοντας υπηρεσίες υγείας σε συνδημότες μας που δεν έχουν πρόσβαση στο σύστημα υγείας και για να γίνει αυτό θα πρέπει να προχωρήσουν έγκαιρα οι διαδικασίες στελέχωσής του. Ως προς αυτό, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης την Παρασκευή (09/04/2021) το απόγευμα, ο δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος έκανε λόγο για ιδιαίτερα ευχάριστη εξέλιξη αφού ήδη προκηρύχθηκαν θέσεις για τη στελέχωση του Ιατρείου.

Όπως ανακοίνωσε στο σώμα ο δήμαρχος, προκηρύχθηκαν μέσω ΑΣΕΠ μια θέση ιατρού, μια νοσηλευτή και μια θέση διοικητικού προσωπικού, οι οποίοι σε πρώτη φάση θα στελεχώσουν το Κοινωνικό Ιατρείο. «Ελπίζουμε να “τρέξει” γρήγορα η διαδικασία και να είμαστε έτοιμοι ώστε το συντομότερο δυνατό να λειτουργήσει και να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στους δημότες που έχουν ανάγκη», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κουκοδήμος.

Το Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου Κατερίνης θα φιλοξενηθεί στο διώροφο κτίριο (συνολικού εμβαδού 192 τ.μ.) που βρίσκεται εντός του αύλειου χώρου του πρώην Νοσοκομείου Κατερίνης και σκοπός του είναι η παροχή υπηρεσιών φροντίδας υγείας σε ευάλωτες ομάδες πληθυσμού που αποκλείονται από την παροχή αυτών των υπηρεσιών για οικονομικούς και κοινωνικούς λόγους.

Οι εργασίες είναι σε φάση αποπεράτωσης μετά και από αυτές που ολοκληρώθηκαν για την αποκατάσταση της στέγης. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, έχουν δρομολογηθεί υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εργασίες, καθώς και ο ελαιοχρωματισμός των χώρων του. Παράλληλα, έχει εξασφαλιστεί ο εξοπλισμός και τα απαιτούμενα υλικά για το ιατρείο του παθολόγου.

Άποροι και ανήμποροι μετακίνησης, άνθρωποι που είναι μόνοι χωρίς συγγενικά πρόσωπα και αδυνατούν να μετακινηθούν, χρήστες ουσιών, άστεγοι, πρόσφυγες που δεν έχουν νόμιμα έγγραφα και γενικά κοινωνικές ομάδες συμπολιτών μας, που δυσκολεύονται να έχουν πρόσβαση στο ΕΣΥ, στον ΤΟΜΥ ή σε Ιδιώτες ιατρούς, θα μπορούν να επισκέπτονται τη δομή και να λαμβάνουν υπηρεσίες υγείας.


PIERIA SPORT

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget