ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Παραλαβή νέων απορριμματοφόρων από το Δήμο Δίου-Ολύμπου

Παρελήφθησαν τα δύο από τα τρία νέα απορριμματοφόρα, τελευταίας τεχνολογίας, που απέκτησε ο Δήμος Δίου-Ολύμπου μετά από διαγωνισμό, με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» του Υπουργείου Εσωτερικών. Στις...
επόμενες μέρες αναμένεται να γίνει η παράδοση και του τρίτου οχήματος. Η αξία και των τριών ανέρχεται περίπου στα 500.000€.

Η νέα προσθήκη των απορριμματοφόρων θα αναβαθμίσει σημαντικά τον πεπαλαιωμένο στόλο καθαριότητας του Δήμου. Τα νέα απορριμματοφόρα κατά τη θερινή περίοδο θα εκτελούν δρομολόγια στη Δημοτική Ενότητα Ανατολικού Ολύμπου, που έχει και το μεγαλύτερο όγκο απορριμμάτων.

Η προσπάθεια για την άρτια και ομαλή αποκομιδή των απορριμμάτων είναι συνεχής. Απαραίτητη όμως είναι και η συμβολή των δημοτών, προκειμένου να μείνει ο Δήμος μας φροντισμένος και καθαρός, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ


Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget