ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!

Επίσκεψη του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Ψηφιακής Διακυβέρνησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Άγγελου Χαριστέα στην Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας Σοφία Μαυρίδου
Συνάντηση Εργασίας πραγματοποιήθηκε στις 6-4-2021 στο γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας κας Σοφίας Μαυρίδου με τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Ψηφιακής Διακυβέρνησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, κο. Άγγελο Χαριστέα.Μέσα σε κλίμα σύμπνοιας και αγαστής συνεργασίας, συζητήθηκαν θέματα τεχνολογιών πληροφορικής, επικοινωνιών & ψηφιακής διακυβέρνησης, με στόχο την πλήρη αναβάθμιση των διοικητικών υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας και των παρεχομένων προς τους πολίτες υπηρεσιών.Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου εκφράζοντας την ικανοποίησή της για την εποικοδομητική συνάντηση που έλαβε χώρα δήλωσε τα εξής:

«Σήμερα είχα την χαρά να υποδεχθώ στο γραφείο μου τον φίλο και συνάδελφο Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Ψηφιακής Διακυβέρνησης της Περιφέρειας μας Άγγελο Χαριστέα, κορυφαίο αθλητή και πρωταγωνιστή του ποδοσφαιρικού θαύματος του Euro 2004. Συζητήσαμε για θέματα τεχνολογιών πληροφορικής, επικοινωνιών & ψηφιακής διακυβέρνησης με σκοπό την πλήρη αναβάθμιση των διοικητικών υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας και των παρεχομένων προς τους πολίτες υπηρεσιών.

Συνεχίζουμε δυναμικά τα βήματά μας στην κατεύθυνση του ψηφιακού μετασχηματισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας που έχει χαράξει ο Περιφερειάρχης μας Απόστολος Τζιτζικώστας με λύσεις πρακτικές για τον πολίτη και τις επιχειρήσεις και με δυναμική για τους αναπτυξιακούς τομείς σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα».


pieria sport

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget