ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!

Με ταχείς ρυθμούς η κατασκευή των αγωγών μεταφοράς νερού για την πόλη της Κατερίνης

Την ικανοποίησή του για την εξέλιξη των παρεμβάσεων του έργου «Αγωγοί μεταφοράς νερού πόλης Κατερίνης» εξέφρασε στη διάρκεια επιτόπιας αυτοψίας που πραγματοποίησε σήμερα ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Γιώργο Κυριακίδη.
Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο υποδομής, το οποίο θα βελτιώσει την καθημερινότητα των κατοίκων και θα επιλύσει οριστικά προβλήματα που σχετίζονται με την απρόσκοπτη παροχή νερού σε περιόδους αυξημένης κατανάλωσης και ιδιαίτερα κατά την τουριστική περίοδο.
Ειδικότερα ο Δήμαρχος επισκέφτηκε τα δυο εργοτάξια της αναδόχου του έργου. Στο Νοτιοδυτικό τομέα το έργο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη έχοντας ήδη προχωρήσει η τοποθέτηση περισσοτέρων από 1.000μ αγωγών έως και την περιοχή του Α’ ΔΑΚ.
Επιπλέον, στο βορειοανατολικό τομέα του έργου (Γ’ παρ. Πριάμου, Σ. Σταθμός) σήμερα ξεκίνησαν εργασίες της τοποθέτησης των αγωγών και αναμένεται με την εγκατάσταση και την λειτουργία δυο αυτόνομων εργοταξίων, το έργο να ολοκληρωθεί εντός των προβλεπόμενων προθεσμιών (έως τον Μάϊο του 2022).
Το έργο προϋπολογισμού 2.782.258,00 €, χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» και υλοποιεί η ΔΕΥΑΚ.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget