ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!

Πρόβλεψη μοντελοποίησης από Βρετανικά Πανεπιστήμια: Οι θάνατοι του γ’ κύματος θα είναι κυρίως σε άτομα που έχουν εμβολιαστεί!
Είναι παράλογο να βρεθεί η Βρετανία να αντιμετωπίζει παρόμοια κατάσταση με το δεύτερο κύμα μετά από ένα εξαιρετικά επιτυχημένο πρόγραμμα εμβολιασμού αναφέρει η telegraph που δημοσιοποιεί δυσοίωνες προβλέψεις και μάλιστα για τους εμβολιασμένους από μελέτη.

Με μια προσεκτική ματιά στη μοντελοποίηση από το Imperial College, το Πανεπιστήμιο Warwick και τη Σχολή Υγιεινής και Τροπικής Ιατρικής του Λονδίνου (LSHTM) γίνεται σαφές πώς προέκυψαν τέτοιες τρομερές προβλέψεις. Η επίμαχη αναφορά:

Κίνδυνος μεταξύ των εμβολιασμένων
Υπάρχει μια εξαιρετική παράγραφος που διέρρευσε από το πόρισμα της μοντελοποίησης που υποβλήθηκε στο Sage από την ομάδα επιστημονικής πανδημικής γρίπης για τη μοντελοποίηση (SPI-M) που αναφέρει ποιος θα πεθάνει σε ένα τρίτο κύμα.

Λέει: “Η επιδείνωση τόσο σε νοσηλείες όσο και σε θανάτους κυριαρχείται από εκείνους που έχουν λάβει δύο δόσεις του εμβολίου, που περιλαμβάνουν περίπου το 60% και το 70%εκατό του κύματος αντίστοιχα. Αυτό μπορεί να αποδοθεί στα υψηλά επίπεδα συμμετοχής σε ηλικιακές ομάδες που είναι σε μεγαλύτερο κίνδυνο. “

Ναι, το διαβάσατε σωστά. Οι θάνατοι του τρίτου κύματος θα είναι κυρίως σε άτομα που έχουν εμβολιαστεί γράφει η εφημερίδα.

Το σκεπτικό είναι ότι περίπου το 10% των εμβολιασμένων άνω των 50 ετών δεν θα προστατευθεί από το εμβόλιο, με βάση την αποτελεσματικότητα περίπου 90% – που ισοδυναμεί με περίπου 2,9 εκατομμύρια άτομα.Ο Imperial έχει προβλέψει ότι η πλήρης απελευθέρωση θα μπορούσε να οδηγήσει σε 40.000 θανάτους, ενώ ο Warwick προτείνει 59.900. Ωστόσο, αυτοί οι αριθμοί φαίνεται να είναι εξαιρετικά υψηλοί με βάση όσα γνωρίζουμε για τον ιό. To άρθρο ωστόσο επιχειρεί ν΄ν ανατρέψει αυτή την επιστημονική πρόβλεψη ειδημόνων στο άρθρο με τίτλο: Γιατί τα μοντέλα που προειδοποιούν για ένα τρίτο κύμα Covid στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι ελλειμματικά… ωστόσο τεχνηέντως η telegraph 6.4.21 περνάει τη σοβαρή προειδοποίηση..

dimpenews.com

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget