ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!

Βελτιωτικές παρεμβάσεις στα Κοιμητήρια Κατερίνης
Σε εξέλιξη είναι από το Δήμο Κατερίνης, απαραίτητες εργασίες στα δύο δημοτικά κοιμητήρια της Αγίας Αικατερίνης και του Αγίου Λαζάρου.

Συνεργεία του Δήμου Κατερίνης, ολοκληρώνουν εντός των επόμενων ημερών την πλακόστρωση του κεντρικού διαδρόμου στην είσοδο του Ναού της Αγίας Αικατερίνης στο Α’ Κοιμητήριο και συνεχίζουν την τοποθέτηση κυβολίθων στους κεντρικούς διαδρόμους του κοιμητηρίου. Παράλληλα, μεγάλη βαρύτητα δόθηκε στην ασφάλεια με την κατασκευή νέας εισόδου ώστε να αποτραπούν τυχόν φαινόμενα βανδαλισμού ή κλοπών.
Οι εργασίες στο Β’ Κοιμητήριο εστιάζουν στην αισθητική αναβάθμιση των κτιρίων. Μετά την ολοκλήρωση των έργων πρόσβασης ΑΜΕΑ και ηλικιωμένων στον Ναό του Αγίου Λαζάρου, συνεργεία του Δήμου Κατερίνης συνεχίζουν τις παρεμβάσεις στην παρακείμενη αίθουσα με τον εξωτερικό εξωραϊσμό και την αποκατάσταση φθορών λόγω της χρόνιας εγκατάλειψής της. Να σημειωθεί, ότι παρεμβάσεις για την ασφάλεια του χώρου, έγιναν και στην είσοδο του Β’ Κοιμητηρίου.

Τα σημεία των εργασιών επισκέφθηκαν σήμερα ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος και ο αντιδήμαρχος Κοινοτήτων και Αυτεπιστασίας Γιώργος Κυριακίδης. «Το πρόγραμμα εργασιών εξελίσσεται σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα» δήλωσε ο κ. Κουκοδήμος. Στόχος όπως είπε, είναι να αποτελέσει παρελθόν η όποια αίσθηση εγκατάλειψης που σχημάτιζαν όσοι επισκέπτονταν τους δύο χώρους.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget