ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!

Δήμος Κατερίνης – Αγρόκτημα Καλλιθέας: Έργα αποκατάστασης ζημιών από πλημμυρικά φαινόμενα
Σε φάση υλοποίησης είναι η αποκατάσταση καναλιών αποστράγγισης στο αγρόκτημα της Κοινότητας Καλλιθέας, με την κατασκευή κιβωτιοειδών οχετών από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κατερίνης.Ουσιαστικά πρόκειται για την αποκατάσταση δύο «γεφυρών» οι οποίες υπέστησαν ζημιές λόγω έντονων πλημμυρικών φαινομένων που έπληξαν την περιοχή. Η αποκατάστασή τους κρίθηκε απαραίτητη, ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα και με ασφάλεια η διέλευση αγροτικών οχημάτων, αλλά και φορτηγών μεταφοράς αγροτικών προϊόντων.


«Η βελτίωση των καιρικών συνθηκών, δίνει τη δυνατότητα στην Τεχνική Υπηρεσία να προχωρήσει με ταχείς ρυθμούς στην υλοποίηση του προγραμματισμού της για την αποκατάσταση υποδομών που επλήγησαν από πλημμύρες το προηγούμενο διάστημα, αναφέρει ο απερχόμενος αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας Γιάννης Συμεωνίδης. «Πρόκειται για παρεμβάσεις στις οποίες δίνει μεγάλη βαρύτητα ο δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος και με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση.

Ο προϋπολογισμός των εργασιών αγγίζει τις 40.000 ευρώ. Με την ολοκλήρωση τους, η πρόσβαση των αγροτών στις καλλιέργειες τους, αλλά και η μεταφορά των προϊόντων τους από αυτές θα γίνεται με ασφάλεια, κάτι που αποτελεί σταθερή προτεραιότητα για το Δήμο Κατερίνης», κατέληξε ο κ. Συμεωνίδης.


PIERIA SPORT

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget