ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!

Με στρατηγικές φόβου “εμβολίασαν” τους πολίτες για τον κορονοϊόΧρήση των «κρυφών ψυχολογικών στρατηγικών» της βρετανικής κυβέρνησης για να τονίσει την απειλή από το covid 19


Hβρετανική κυβέρνηση χρησιμοποίησε το psy-op εναντίον του λαού της! Το psy-op δηλαδή Psychological operations είναι οι ψυχολογικές πράξεις για τη μεταφορά επιλεγμένων πληροφοριών και δεικτών στο κοινό για να επηρεάσουν τα συναισθήματά τους, τα κίνητρα και την αντικειμενική συλλογιστική τους και τελικά τη συμπεριφορά κυβερνήσεων, οργανισμών, ομάδων και ατόμων.


Όταν η πανδημία άρχισε τον Μάρτιο του 2020, η βρετανική κυβέρνηση πρέπει να είχε θεωρήσει ότι οι άνθρωποι εξακολουθούν να μην αισθάνονται επαρκώς απειλημένοι και για να αυξήσει τον αντιληπτό κίνδυνο, αναζήτησε....έντονα συναισθηματικά μηνύματα.

Σε έγγραφα από την κυβέρνηση προς την Επιστημονική Συμβουλευτική Ομάδα για Έκτακτες Ανάγκες, SAGE - ένα συμβουλευτικό όργανο που παρέχει συμβουλές στην κυβέρνηση σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης- εμφανίζονται αυτές ακριβώς οι πληροφορίες. Σύμφωνα με τους ψυχολόγους, η χρήση των «κρυφών ψυχολογικών στρατηγικών» της κυβέρνησης για να τονίσει την απειλή από το covid-19 χωρίς να συσχετίσει τους κινδύνους, οδήγησε σε «κατάσταση αυξημένου φόβου» και ότι πολλοί φοβήθηκαν πολύ να επισκεφθούν νοσοκομεία.


Το έγγραφο παρουσίασε 14 μέτρα για τη βελτίωση της υπακοής του κοινού, συμπεριλαμβανομένης της αύξησης του αισθήματος προσωπικής απειλής μέσω των μέσων μαζικής ενημέρωσης, κάτι που το πρόγραμμα υποσχέθηκε πως θα ήταν πολύ αποτελεσματικό αλλά ταυτόχρονα προειδοποιητικό καθώς θα μπορούσε να οδηγήσει σε αρνητικές παρενέργειες.


Έκτοτε, οι άνθρωποι που ανήκουν στο SAGE, οι ίδιοι παραδέχθηκαν ότι το βρετανικό κοινό έχει υποβληθεί σε ένα μη εκτιμημένο ψυχολογικό πείραμα χωρίς να γνωρίζει ότι είναι σε εξέλιξη.


Ενώ έχει γίνει μια έκθεση για να διερευνηθεί εάν κάποιος έχει διαπράξει ηθικές παραβιάσεις, η κυβέρνηση αρνείται ότι είχε κάνει κάτι λάθος αλλά παρουσίασε μόνο γεγονότα  πηγη-pentapostagma.grΔημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget