ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Μέσω Σ.Δ.Ι.Τ. η ανέγερση του μουσικού σχολείου ΚατερίνηςΣε δημοπράτηση βγήκε ακόμα ένα μεγάλο κτιριακό έργο ΣΔΙΤ. Αυτή τη φορά το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών ανέθεσε στην ΚΤΥΠ Α.Ε. να διεξάγει τον διαγωνισμό για τον σχεδιασμός, κατασκευή, χρηματοδότηση, συντήρηση και λειτουργία 17 σχολικών μονάδων στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, μέσω Σ.Δ.Ι.Τ.Το κόστος του έργου με ΦΠΑ ανέρχεται σε 159,21 εκατ. ευρώ (ποσό χωρίς ΦΠΑ 128,4 εκατ. ευρώ). Πρόκειται για ένα μεγάλο έργο που ακολουθεί το παράδειγμα της Αθήνας (με τα 24 σχολεία-ΣΔΙΤ). Τα κτιριακά συγκροτήματα είναι μοιρασμένα στην Περιφέρεια και συγκεριμένα σε εννέα Δήμους.
Τα σχολικά συγκροτήματα είναι τα κάτωθι:

1. 7ο Νηπιαγωγείο Πεύκων στο Δήμο Νεάπολης Συκεών

2. 4ο Δημοτικό Σχολείο Πεύκων στο Δήμο Νεάπολης Συκεών

3. 1ο ΕΠΑΛ Συκεών στο Δήμο Νεάπολης Συκεών

4. ΓΕΛ Ευκαρπίας στο Δήμο Παύλου Μελά

5. 4ο Δημοτικό Σχολείο Ευκαρπίας στο Δήμο Παύλου Μελά

6. 3ο ΓΕΛ Πολίχνης στο Δήμο Παύλου Μελά

7. 1ο Λύκειο Πολίχνης στο Δήμο Παύλου Μελά

8. 2ο Γυμνάσιο Λαγκαδά στο Δήμο Λαγκαδά

9. 3ο Γυμνάσιο Ωραιοκάστρου στο Δήμο Ωραιοκάστρου

10. 6ο Δημοτικό Σχολείο Ωραιοκάστρου στο Δήμο Ωραιοκάστρου

11. 1ο ΓΕΛ Μίκρας στο Δήμο Θέρμης

12. 5ο Δημοτικό Σχολείο Αμπελοκήπων στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης

13. Ειδικό Δημοτικό Σχολείο & Ειδικό Νηπιαγωγείο Καλαμαριάς

στο Δήμο Καλαμαριάς

14. 3ο Γυμνάσιο Πυλαίας στο Δήμο Πυλαίας Χορτιάτη

15. 3ο Λύκειο Πυλαίας Χορτιάτη ο Δήμο Πυλαίας Χορτιάτη

16. 3ο Δημοτικό Σχολείο Πανοράματος στο Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη

17. Μουσικό Γυμνάσιο Λύκειο Κατερίνης στο Δήμο Κατερίνης

27 χρόνια

Η καταληκτική ημέρα κατάθεσης της εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι στις 11 Μαϊου 2021. Η διάρκεια του έργου ορίστηκε σε 324 μήνες, δηλαδή 27 έτη. Τα δύο πρώτα χρόνια από την υπογραφή της σύμβασης θα αφορούν την κατασκευή των σχολικών συγκροτημάτων.

Η διαδικασία ανάθεσης περιλαμβάνει δύο φάσεις:

(α) την A’ Φάση (Υποβολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος – Προεπιλογή), κατά την οποία θα υποβληθεί Φάκελος Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, από τους ενδιαφερόμενους και

(β) τη Β’ Φάση (Υποβολή Δεσμευτικών Προσφορών – Αξιολόγηση – Ανάθεση), με την οποία θα ζητείται η υποβολή δεσμευτικών προσφορών για τη σύναψη της Σύμβασης Σύμπραξης.

Ο ανάδοχος με την ολοκλήρωση του κατασκευαστικού αντικειμένου θα αναλάβει την λειτουργία-συντήρηση και φύλαξη των σχολείων. Αν λάβουμε υπόψη μας την εμπειρία της Αθήνας, πρόκειται για υποδομές-κόσμημα που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από ιδιωτικά σχολεία.


ΠΙΕΡΙΚΗ

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget