ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!

Διαδικτυακή ενημέρωση μαθητών/τριών της Γ Λυκείου του 4ου ΓΕΛ Κατερίνης με θέμα: τον Επαγγελματικό προσανατολισμό ανά επιστημονικό πεδίο
Στο πλαίσιο ενημέρωσης σε θέματα Σπουδών και Σταδιοδρομίας πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία διαδικτυακή ενημέρωση, κατά κατεύθυνση σπουδών, των μαθητών/τριών της Γ Λυκείου του 4ου ΓΕΛ.

Το πρόγραμμα είχε ως εξής:


1. Τρίτη 09/03/2021: 3η και 4η ώρα (09:40 - 11:10) Σπουδών Οικονομίας & Πληροφορικής

2. Τετάρτη 10/03/2021: 2η και 3η ώρα (08:50 - 10:20) Θετικών Σπουδών με Μαθηματικά

3. Πέμπτη 11/03/2021: 3η και 4η ώρα (09:40 - 11:10) Ανθρωπιστικών Σπουδών

4. Παρασκευή 12/03/2021 2η και 3η ώρα (08:50 - 10:20) Θετικών Σπουδών με Βιολογία

Το συντονισμό και την οργάνωση ανέλαβε η Συντονίστρια Παιδαγωγικής Ευθύνης Αναστασιάδου Αλεξάνδρα σε συνεργασία με τον Διευθυντή και το Σύλλογο Διδασκόντων του 4ου ΓΕΛ Κατερίνης.

Εισηγήτρια ήταν η Γεωργαντοπούλου Μαρία - σύμβουλος σταδιοδρομίας Κ.Ε.Σ.Υ. Πιερίας.

Οι μαθητές/τριες του Λυκείου μας έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την κατατοπιστική, έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση τους, σε σχέση με τις προοπτικές σπουδών ανώτατης εκπαίδευσης και περαιτέρω απασχόλησης.

Ο Διευθυντής, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές/τριες του 4ου ΓΕΛ Κατερίνης ευχαριστούν θερμά την κ. Αναστασιάδου και την κ. Γεωργαντοπούλου για αυτήν την πρωτοβουλία.


ΛΕΥΤΕΡΙΑ

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget