ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!

Την Τετάρτη 10/3 η καταβολή αναδρομικών σε 25.000 κληρονόμους συνταξιούχων


Μέχρι την Παρασκευή θα καταβληθούν και επιδόματα ανεργίας, άδειας μητρότητας και προγραμμάτων απασχόλησης, μεταξύ άλλων
 Την Τετάρτη 10 Μαρτίου θα καταβληθούν αναδρομικά σε 25.000 κληρονόμους θανόντων συνταξιούχων που υπέβαλαν οριστικά τα απαιτούμενα έγγραφα στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του e-ΕΦΚΑ έως τις 28 Φεβρουαρίου 2021, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που είχε ανακοινώσει ο φορέας στις αρχές του έτους.

Πρόκειται για αναδρομικά της περιόδου Ιούνιος 2015 – Μάιος 2016, μόνο όμως για τις περικοπές στις κύριες συντάξεις, κατά παρέκκλιση της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας που είχε επιδικάσει επιστροφές και για περικοπές στις επικουρικές συντάξεις και στα δώρα. Επ’ αυτού μάλιστα εκκρεμεί και νέα απόφαση του ΣτΕ, που αναμένεται να εκδοθεί το καλοκαίρι.

Σημειώνεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΕΦΚΑ συνεχίζει να παραμένει ανοιχτή για όσους είχαν υποβάλει ήδη αιτήσεις και εκκρεμεί η επισύναψη των δικαιολογητικών που απαιτούνται (Πιστοποιητικό περί μη αποποίησης κληρονομιάς, Πιστοποιητικό Εγγυτέρων Συγγενών, Πιστοποιητικό περί μη δημοσίευσης Διαθήκης).
Περαιτέρω καταβολές σε δικαιούχους

Από το υπουργείο Εργασίας ανακοινώθηκε ότι από σήμερα ως την Παρασκευή θα καταβληθούν επίσης 12.100.000 ευρώ σε 690 δικαιούχους για την απονομή εφάπαξ, 8.800 ευρώ σε 14 δικαιούχους για κληρονομικές παροχές επικουρικής σύνταξης, 185.000 ευρώ σε 580 δικαιούχους για την πληρωμή ληξιπρόθεσμων παροχών υγείας σε ασφαλισμένους, 300.000 ευρώ σε 140 δικαιούχους για το επίδομα συμπαράστασης του τέως ΤΑΥΤΕΚΩ, 34.000.000 ευρώ σε 75.000 δικαιούχους για καταβολή επιδομάτων ανεργίας και λοιπών επιδομάτων, 45.000.000 ευρώ σε 40.000 δικαιούχους στο πλαίσιο επιδοτούμενων προγραμμάτων απασχόλησης και 500.000 ευρώ σε 950 μητέρες για επιδοτούμενη άδεια μητρότητας.

NEWSBREAK

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget