ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!

Στα αστικά δικαστήρια θα κρίνονται οι διαφορές για μισθώσεις δημοτικών χώρων στην Πιερία
Από το Διοικητικό τμήμα της Διεύθυνσης Διοίκησης Πιερίας, με χθεσινή απόφαση, κρίθηκε ότι οι διαφορές που προκύπτουν μεταξύ των Δήμων και ιδιωτών και αφορούν μισθώσεις δημοτικών χώρων, θα κρίνονται από τα αρμόδια αστικά τοπικά δικαστήρια.
Η...Διοίκηση αποφάσισε έτσι, με αφορμή τη διαφορά που προέκυψε μεταξύ του Δήμου Δίου-Ολύμπου και του «Νερόμυλου» και αφορά τη μίσθωση δημοτικού χώρου ότι είναι ειδική διοικητική προσφυγή.
Έτσι η υπόθεση αυτή θα κριθεί στα αρμόδια δικαστήρια, όπου θα προσφύγουν οι ενδιαφερόμενοι, τα οποία θα κρίνουν αν η αίτηση για παράταση μισθωμάτων ήταν νόμιμη ή όχι, αν απαιτείται διενέργεια δημοπρασίας και αν η σύμβαση ήταν αστική ή εμπορική.


ΛΕΥΤΕΡΙΑ

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget