
Στην Κατερίνη συνελήφθη ένας 41χρονος Έλληνας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης.
Ειδικότερα, ο συλληφθείς αναζητούνταν από τις γερμανικές αρχές και την αστυνομία του Αμβούργου, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ενέχεται στην αποστολή μεγάλων ποσοτήτων κοκαΐνης με κούριερ.
Σημειώνεται ότι από τον Μάρτιο μέχρι τον Ιούνιο του περασμένου έτους φέρεται να έστειλε με κούριερ συνολικά τέσσερα κιλά κοκαΐνης.
Κατόπιν ερευνών και βάσει εντάλματος, ο 41χρονος βρέθηκε στην Κατερίνη και συνελήφθη, ενώ θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης.
Μάλιστα αναμένεται να εξεταστεί η παράδοση του 41χρονου στις γερμανικές αρχές.
imerisiapierias
Δημοσίευση σχολίου
Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού