ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!

ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Ιάκωβος Τασχουνίδης-Πρόταση στο Δήμο
Ένα σημαντικό έργο πνευματικής οντότητας, το Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης, βρίσκεται στο τελικό στάδιο της κατασκευαστικής του ολοκλήρωσης.
Γεγονός ιδιαίτερα ευχάριστο για του ανθρώπους των γραμμάτων και των τεχνών και όχι μόνο, γιατί πολύ απλά θα αποκτήσει επί τέλους η Πιερική πρωτεύουσα έναν καθόλα αξιόλογο και αναγκαίο πνεύμονα πολιτισμικής δημιουργίας και προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο, μάλιστα υψηλού επιπέδου πολυποίκιλου ρεπερτορίου.
Θεωρώ, ότι όλοι οι άνθρωποι οι οποίοι έστω από διαφορετικό μετερίζι, συνέβαλαν διαχρονικά στην ανάδειξη της πνευματικής ταυτότητας του τόπου μας, νοιώθουν τεράστια ικανοποίηση διαπιστώνοντας τη διαφαινόμενη ολοκλήρωση του Πολιτιστικού Κέντρου Κατερίνης.


Προσωπικά και εγώ με τη μικρή μου συμβολή μέσω της παρουσίας μου στις διοικήσεις της Εταιρείας Πιερικών Μελετών-Εστία Πιερίδων Μουσών Κατερίνης και του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου, νοιώθω τιμή και χαρά ότι προσέθεσα ένα μικρό κομμάτι στον πολιτιστικό ιστό της πόλης.


Με αυτή μου την ιδιότητα νομίζω ότι δικαιούμαι να καταθέσω μια πρόταση στον φορέα λειτουργίας του Πολιτιστικού Κέντρου, που είναι ασφαλώς ο Δήμος Κατερίνης, αναμένοντας βέβαια τη στιγμή όπου στους χώρους του «Μεγάρου των Μουσών», θα ανοίξει ο κύκλος των μουσικών ακουσμάτων, της θεατρικής τέχνης, του χορού και των εικαστικών ανησυχιών.


Προτείνω και ζητώ από τον Δήμαρχο Κατερίνης, Κωνσταντίνο Κουκοδήμο και το Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης, να παραχωρηθεί χώρος εντός του κτιρίου όπου θα φιλοξενούνται οι διοικητικές δομές και το πολύτιμο αρχείο του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου, που συγκυριακά φέτος συνεορτάζουμε τα πενήντα χρόνια από το ξεκίνημά του, το έτος 1972.


Με την εκεί παρουσία καθώς και την πολυετή εμπειρία του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου, θα αξιοποιηθεί μέσω συνεργασίας των δύο πλευρών, περαιτέρω η λειτουργικότητα και καλλιτεχνικό πρόγραμμα του Πολιτιστικού Κέντρου Κατερίνης.


Άλλωστε οι ρόλοι τόσο του Κέντρου όσο και του Οργανισμού συνάδουν απόλυτα.
Αναμένοντας στην θετική ανταπόκριση της πρότασής μου προς το Δήμο Κατερίνης, είμαι στη διάθεση για ό,τι μπορώ να συνεισφέρω.


Ιάκωβος Τασχουνίδης
Επίτιμος πρόεδρος
Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου


imerisiapierias

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget