ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για τις προσλήψεις στην ΟΣΥ

Η ΟΣΥ Α.Ε. ολοκλήρωσε και ανακοινώνει την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων της αξιολόγησης των υποψηφίων για την πλήρωση 367 θέσεων προσωπικού Δ.Ε. οδηγών λεωφορείων και 56 θέσεων Δ.Ε. τεχνιτών διαφόρων ειδικοτήτων, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, σύμφωνα με την υπ.αριθ. 1/2020 (ΑΔΑ:9137465ΧΘΞ-ΥΓ0) Προκήρυξη.


Οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης αναρτώνται στην ιστοσελίδα της Εταιρίας (www.osy.gr) και βρίσκονται στη διάθεση των ενδιαφερομένων, οι οποίοι μπορούν να υποβάλουν ενστάσεις κατά των ανωτέρω προσωρινών πινάκων, εντός αποκλειστικής προθεσμίας πέντε (5) ημερολογιακών ημερών ενώπιον του ΑΣΕΠ. Η προθεσμία αυτή αρχίζει από την επομένη της ανάρτησης των πινάκων στο διαδικτυακό τόπο της Ο.ΣΥ. Α.Ε. (www.osy.gr), ορίζεται δε ειδικότερα, από 11-12-2020 εως και την πάροδο της 15-12-2020.

Η υποβολή των ενστάσεων, όπως η Προκήρυξη του ΑΣΕΠ ορίζει, γίνεται μέσω τηλεομοιοτυπίας (fax:210-6400241, 210-6400686) ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email:prosl.enstasi@asep.gr). Στην ένσταση θα πρέπει να επισυνάπτεται παράβολο είκοσι ευρώ (20€), αλλιώς η ένσταση δεν θα εξετάζεται. Ο ενδιαφερόμενος πρέπει να προμηθευτεί το παράβολο ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής ηλεκτρονικού παραβόλου (e-παράβολο) επιλέγοντας - Φορέας Δημοσίου –Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ) από το διαδικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (www.gsis.gr).Προς διευκόλυνση των υποψηφίων έχει δημιουργηθεί στο διαδικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) σχετικός σύνδεσμος (βλ. λογότυπο με την ονομασία «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ»). Ο υποψήφιος πρέπει να αναγράψει τον αριθμό του παραβόλου στην ένσταση και να καταβάλει το αντίτιμό του μέχρι τη λήξη προθεσμίας υποβολής των ενστάσεων. Σε περίπτωση που η υποβληθείσα ένσταση γίνει δεκτή, το καταβληθέν ποσό επιστρέφεται στον ενιστάμενο.


Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget