ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!

Δήμος Κατερίνης: Ανακατασκευή απορριμματοφόρων & βελτιωμένες υπηρεσίες καθαριότητας προς τους δημότες
Ενισχύουν την καθαριότητα στην πόλη και τις κοινότητες, τα δύο απορριμματοφόρα που ανακατασκευάστηκαν (με την τοποθέτηση δύο ολοκαίνουργιων υπερκατασκευών τύπου πρέσας), με έξοδα του Δήμου Κατερίνης και επανεντάσσονται από σήμερα, στις υπηρεσίες και στον «στόλο» της Αντιδημαρχίας Καθαριότητας.Κατά τη διάρκεια παραλαβής των δύο απορριμματοφόρων που ανακατασκευάστηκαν, ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Καθαριότητας Γιώργο Κυριακίδη και Τεχνικών Έργων Γιάννη Συμεωνίδη τόνισε: «Οι προσπάθειές μας να προστατεύουμε το περιβάλλον, να βελτιώνουμε την εικόνα της πόλης και να τη διατηρούμε καθαρή είναι διαρκής. Με την ενίσχυση και ανανέωση του στόλου οχημάτων η δέσμευσή μας για την αναβάθμιση των υπηρεσιών καθαριότητας σταδιακά υλοποιείται».


«Με δεδομένες τις ολοένα και αυξανόμενες ανάγκες στην αποκομιδή των απορριμμάτων στην πόλη και στις κοινότητες, υλοποιείται σταδιακά η ανανέωση και η αναβάθμιση του στόλου της Υπηρεσίας Καθαριότητας. Με την πολύτιμη συνδρομή εργαζομένων και δημοτών βελτιώνουμε καθημερινά τις παροχές της Υπηρεσίας Καθαριότητας» σημείωσε από την πλευρά του, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γιώργος Κυριακίδης, ο οποίος διευκρίνισε ότι «πρόκειται για τα δύο πρώτα από τα τέσσερα απορριμματοφόρα που θα ανακατασκευαστούν, στο πλαίσιο του σχεδίου που έχει καταρτιστεί για την πλήρη ανανέωση του στόλου των απορριμματοφόρων του Δήμου Κατερίνης».

Τέλος, ακόμη καλύτερες υπηρεσίες προς τους Δημότες και ασφαλέστερες συνθήκες για τους εργαζόμενους αναμένεται να παρέχει η εξασφάλιση από τον Δήμο Κατερίνης, της προμήθειας πέντε (5) νέων απορριμματοφόρων, κατόπιν επιχορήγησης προϋπολογισμού 825.000€ από το Πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» του Υπουργείου Εσωτερικών.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget