ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!

Δήμος Κατερίνης – Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος & Πρασίνου: Έμφαση στον καθαρισμό χόρτων & κλαδεύσεις στην πόλη και στις κοινότητες

Οι προγραμματισμένες παρεμβάσεις συνεργείων της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος & Πρασίνου στην πόλη (σε όλο το εύρος του πολεοδομικού συγκροτήματος καθώς και στην περιφέρεια) και στις δημοτικές – τοπικές κοινότητες συνεχίζονται καθημερινά υπό την επίβλεψη του αρμόδιου Αντιδημάρχου Κώστα Τσιουκάνη, βάσει των εντολών του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου.


Πιο συγκεκριμένα το χρονικό διάστημα 19 έως 23 Οκτωβρίου τα συνεργεία εργάστηκαν ως εξής:

Τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου με την συνδρομή του απαιτούμενου εξοπλισμού στην πλατεία Κοκκινοπλιτών, στην οδό Κ. Καρυωτάκη, στην περιοχή Εθνικού Σταδίου (πλησίον της ΔΟΥ), στις οδούς Ν. Καζαντζάκη, Μαυροκορδάτου, στον Άγιο Νήφωνα, στην παιδική χαρά πλησίον του ΟΑΕΔ Κατερίνης. Επιπλέον, με την συνδρομή τρακτέρ καθαρίστηκε ο χώρος περιμετρικά του υπό κατασκευή Πολιτιστικού Κέντρου Κατερίνης (περιοχή Υπεραστικού ΚΤΕΛ Πιερίας). Επίσης, κλαδεύσεις & καθαρισμός χόρτων έγιναν στις Τ.Κ. Νεοκαισάρειας και Παραλίας, αντίστοιχα.

Την Τρίτη 20 Οκτωβρίου εργάστηκαν στην οδό Ν. Πλαστήρα, ενώ προχώρησαν στον καθαρισμό της εισόδου - εξόδου στη Δ.Κ. Περίστασης (γήπεδο και πλατεία), στην Τ.Κ. Παραλίας (τρακτέρ για καθαρισμό) και στην Τ.Κ. Νεοκαισάρειας. Επιπλέον, στην Τ.Κ. Αγίου Δημητρίου εργάστηκαν για τον καθαρισμό χόρτων και για κλαδεύσεις 2 συνολικά συνεργεία. Επίσης, πραγματοποιήθηκαν κλαδεύσεις δέντρων στην οδό Αγίας Λαύρας, ενώ τρακτέρ καθάρισε τις πλατείες Κοκκινοπλιτών και Μακεδονίας αντίστοιχα. Τέλος, μεσινέζες καθάρισαν στην οδό Μυκηνών και στο γήπεδο του Ατρομήτου.

Την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε καθαρισμός χόρτων στην οδό Ν. Πλαστήρα, στο ύψος του Αγίου Μελετίου, στην προέκταση της οδού Ανδρέα Μιαούλη με Ν. Πλαστήρα, στο παρκάκι της οδού Νικάνωρος στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Κατερίνης, στην συμβολή των οδών Πλάτωνος και Επισκόπου Ησαΐα, στο γήπεδο του Ατρομήτου παραπλεύρως του Πέλεκα, στην Τ.Κ. Εξοχής. Κλαδεύσεις έγιναν στο κοιμητήριο της Τ.Κ. Κούκου, καθώς και αποκομιδή κλαδιών στην Τ.Κ. Νεοκαισάρειας.

Την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου εργάστηκαν στην οδό Ν. Πλαστήρα (πριν τους φωτεινούς σηματοδότες της οδού Φαρμάκη), καθώς και στην ενότητα του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης στο ύψος των Εργατικών Κατοικιών, στην οδό 19ης Μαΐου έγινε καθαρισμός με μεσινέζα και τρακτέρ, στην παιδική χαρά των Εργατικών Κατοικιών της οδού Αγίας Αικατερίνης, στον Άγιο Νήφωνα, στο γήπεδο του Ατρομήτου. Επιπλέον, στην Τ.Κ. Αρωνά (σχολείο και κοινοτικό κατάστημα), στην Τ.Κ. Ν.Τραπεζούντας και στον οικισμό της Ανδρομάχης.

Την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου καθαρίστηκαν από τα συνεργεία της Αντιδημαρχίας τα χόρτα στην οδό Παναγία Σουμελά στην προέκταση Ευαγγελικών, έγινε καθαρισμός στις οδούς Αθανασίου Διάκου, Ζορμπά, στον περιβάλλοντα χώρο των Εργατικών Κατοικιών Μυλαυλάκου, στο τέρμα της οδού Λαζαίων.

Τέλος, τρακτέρ καθάρισε στις οδούς Τυπάλδου και Γοργοποτάμου αντίστοιχα και καθαρισμός χόρτων έγινε στην Τ.Κ. Παραλίας (Ναυτικός Όμιλος) και στη Δ.Κ. Περίστασης, αντίστοιχα.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget